Rabu, 25 Julai 2012

ReZeKi duiT RaYa DaRi aMbaNk






Salam Ramadhan yg ke-5 buat semua... d petang yg indah nie tetiba rajin nak tulis n3.. ngeh ngeh ngeh.. terlebey hepi tue yg tak sabo nak kabo... kekekekeke


macam besalah mesti nak citer pasal kemenangan... huhuhu.. asal menang je rajin nak hapdet ko yer... wakakakaka... suker uolz!!!...


yahoo... menang duit raya... saper tak suker yek... saya join contest snap n win kat FB Ambank.... alhamdulillah... tu pun puas saya memaksa my hubby tolong snap kat luar ambank... malu katanya disebabkan ada mata2 yg memerhati time tu... hahhaha... lantaklah... nak join contest memang kena buat tak malu... wakakakkakaa.... aishh.... akhirnya menang juga gambar aksi me and qaisara... nanti kalo sempat me share k... hik hik hik


contest masih berlangsung sehingga 31 julai nie... korang cubalah joinlah yek... senang je aksi bergmbr nih... syukur dapatlah duit raya rm100 sebab bukan pemegang account ambank... kalo uolz pemegang ambank sure dapat rm200... besh tue kan!!!



p/s kemenangan ke-3 d bulan julai 2012
     total kemenangan : 37



berbuka apa hari nih uolz... dah beli siap2 makanan bbuka pun tadi...

me kena keje OT ari nie.. so berbuka ngan rakan setugas la... huhuhuhu

selamat berbuka posa...




4 ulasan:

PinkUmmi berkata...

wah bestnya dpt duit raya....tahniah :)

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Tahniah..sapa nk bagi RM100 freekan...

aqishah berkata...

pinkummi < alhamdulillah rezeki bulan ramdhan pernuh berkat.. tq

aqishah berkata...

azatie< yup btul2.. kemain susah nak menang duit sebelum nih tau... usha tangga kejayaan.. TQ

Catat Ulasan