Rabu, 18 Mei 2011

TeRbaRu DaRi Mc DoNaLd



adeh.... lepas kitaorg check in terus laju2 cari tmpt makan

kitaorg x lunch lagi... huhuhuhu

bayangkan la wak2 dah kul 5 ptg tau....

jadual adik sy berlepas plak kul 6.25 ptg...

sib baik sempat nak mamam...

terima kasih KIOSK kerana menjimatkan masa kitaorg...




tunggu makanan sampai






 haus... cian dia kan... kebulur pun ader gak





 aiskrim terbaru sundae banana tofee





 set ayam goreng mcD


kitaorg ambil 1 set ayam goreng spicy n 2 set original... mmg shedap n terbaek la... RM 17 satu set tp ni rege kat lcct okey... anyway skrg ni tgh ada promotion tau... package tu mesti ambil yg large dan termasuk ngan aiskrim lagi ... yg paling best sekali dapat free gift... ngeh ngeh ngeh... giftnya ialah  bentuk gelas yg ada cop coca cola... jadi la buat collection d rumah.. huhuhuhu


aiskrim terbaru yg sy ambil tu perisa banana tofee... rasanya seperti manisan gula2... boleh la sedap gak... nanti korang cuba la yer...





 makan bubur mcD... nyum nyum





 uncle Man.... terima kasih sbb sponsor makanan kitaorg... huhuhuhuhu




 muka macam kelaparan je... tapi wajib posing gak....





 dapat 3 set gift.... suker2



 wow.... makan x hingat... kekekekke




daaa tamat dah citer sy kali ni...


tapi


jgn ke mana2 okey


teruskan setia bersama saya... ececeh...


saper nak jadi duta sunsilk... klik d SINI okey...

ada RM35 ribu utk d menangi






5 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

ni yang x tahan tgk nih !!! mlm ni nak kena gi carik gak lah...kak fiza suka ayam mcd dari kfc sbb isi ayam mcd garing dari kfc...sedap...lagipulak mcd buat promosi buy 1 free 1...save bajet ni...ha ha ha

Hafizah Mohamad berkata...

shedapnyer mcd...kak fiza suka ayam mcd dari kfc...ayam mcd lebih garing dari kfc...iskk..isk..isk...ni yang x tahan nengok ni...malam ni nak kena gi cari gak lah...lagipun mcd buat ofer ni buy mcchicken 1 free 1...save bajet nih...=)

aqishah berkata...

hihihi... kak fiza pi serbu mcd cepat2... :)

alamak sy pun lapo balik daaa...

kakchik@ella berkata...

sundae banana toffee? wahhhh .. wajib cube nih. thnks for sharing this ye.

aqishah berkata...

yup kak chik... cubala.. rasanya mcm caremal pun ado gak...

Catat Ulasan