Isnin, 8 Ogos 2011

Nak MiNtA HuLurKaN BaNtUaN LiKe ;P

sticky post


hai sume moga ceria2 dan dapat melakukan ibadah puasa d bulan yg mulia ni

n3 ni d buat sbb nak minta belas kasihan uolz ... kekkekee

sebenornya sy nak minta sesaper yg sudi n free tolong la like gmbr my girl ni

sila buat pahala yer.. tambah2 d bulan ramadhan ni kan

tolong yer makasih tau !!!

sila klik d SINI ok

pastikan ada akaun FB tau

tarikh tutup : 7 ogos 2011




9 ulasan:

Amy A. berkata...

sebab comel..sy tlg like...;)

Nisa' Azman berkata...

dh like, gud luck ye~.. ^_^

if sudi, jom like pic sy gak.. TQ dear..

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/vote-for-nisa-lucky-draw.html

Myra Jay berkata...

Malam nie insyaAllah kalau online myra vote ye, kat opis ni susah kena block...

BTW Gud luck ye..

aqishah berkata...

amy < terharu sgt2 tq tlng like yer

aqishah berkata...

nisa < tqvm... jap lg sy terjah juger

aqishah berkata...

MJ < MJ yg baik hati tq support me.. hihihihi

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam aqishah,gambar masjid tue kat Meru,Klang.K.atie dah LIKE...good luck yer!

aqishah berkata...

azatie < ohh yer ker x pernah tau pun.. apapun thanks yer sudi like.. :P

Cityiklan berkata...

Salam Ramadhan Daripada Saya Buat Semua Umat Islam Di Malaysia.Selamat Menunaikan Ibadah Puasa

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

Catat Ulasan