Khamis, 25 Ogos 2011

ShOpPiNg RaYa D NiLaI 3





minggu lepas kitaorg shopping raya kat nilai3

korang lak shopping kat mane tu?

bukannya apa kalo pegi KL konfem jammed punyer la

lagipun kat sini sumenya ada gak... cuma kat jln TAR tu mmg la meriah skit

elok2 aje kitaorg smpi hujan pun turun dgn lebatnya

cantikla tuh... sbb cuaca x de la panas sgt dan membuatkan tekak kering kan





 qaisara tertido dlm keta dlm perjalanan nak sampai





 lebat gak hujan masa ni



terus daku mengambil kesempatan utk ke kedai baju sementara qaisara tido

biasala kalo org pompuan gi shopping sume kedai nak masuk la kan

baju yg d cari mestilah yg dah siap segera punyer.... kekekkekeke

syaratnya cantik d pandang dan modern pesyen terkini

rambang mata gak le smpi kan hujan semakin lebat dan lebat

setelah puas mencuba dan meneliti akhirnya jmpa gak yg berkenan

walaupun pada mulanya berkenan kat satu baju tu tapi malangnyer.....

apa yg malang?.. color tu dah mmg cantik corak pun cantik tapiiiiii

yupp... jahitannya cam mudah terkoyak skit... terus fail....






 time ni hujan pun dah reda pas tu terdengar sesuatu... ambil2 free sajer ni



hah tetiba terdengar sorang pompuan berkata mari sini ambil PERCUMA saja

aik benda apa tu?.. DJ radio pun bkn tapi nmpk pakai baju staff kedai Thankq 

apalagi daku terus cepat2 mendekati yerla sape x nak benda free kan... hak hak hak




 ni dia gift dari thankq... cantik paper bag dia... love it!!!



 lor bagus sgt le utk qaisara gak



 aik... budak yg kelaparan sungguh


sib baikla kitaorg dapat gift jajan sbbnya qaisara mmg tgh kelaparan

ngeh ngeh ngeh

bole lak luper dah waktu  lunch almaklumlah tgh posa dan berjln2

apapun makasih thankq yer... bape kali promote iklan daaa



 taraaaa hasil belian shopping.... ala sikit jer ni :P




biskut raya marble utk tatapan anda.... ni last satu2nya yg tinggal.. huhuhuhu







8 ulasan:

Myra Jay berkata...

Nanti tunjuk ar barangan yg shoping kat nilai ye..

Myra penah p sekali jek :-)

aqishah berkata...

MJ < kekekeke okess baju raya jew.. nanti sy upload

kakchik@ella berkata...

good idea. tahun depan KC nak sopink la nilai gak la.

aqishah berkata...

kak chik < jom jom ajak sy sekali tau.. huhuhu

2a2i berkata...

kalau shopping kt sini memang rambang mata ler....siap duit aje le..

Rose Khadijah berkata...

hai..wauuu bbukan soping baju raya jer,perhiasan umah pun..huhhh..selamat hari raya mama qaisara...

aqishah berkata...

2a2i < aha abis duit daaaa :P

aqishah berkata...

rose < tulah my hubby yg nak hias rumah.. hehehehee

Catat Ulasan