Jumaat, 14 Oktober 2011

sTeAmBoAT aNtARaBaNgSa



sorilah kalo n3 dlm my blog ni asyik citer pasal makan yer

sbbnya kitaorg ni mmg penggemar mencuba makan disana sini okey

so destinasi tmpt makan yg kami tuju ialah steamboat antarabangsa kat bangi

dah jadi mcm rancangan jalan2 cari makan lak yer.. :P

km ni bukanla penggemar steamboat tapi bila terjah bangi x der tmpt besh daa

rasanya jom kami try kat sini  dulu la... huhuhuhuhu

makanla sume yg ade rege buffet utk adult lunch RM21 n kalo dinner RM25





 periuk steamboat la... x kenai ka... hahahhha







budak kecik yg standby nak makan... hihihihi




 menu yg diambil... ambik la apa saja janji habiskan sume okey




 tengok tu nak masak ke qaisara... amboiii... comot daaaaa





sesi memanggang udang dan sotong... 



 tengok pe tu?.. nak blajar masak ke



 kuah pilihan tom yam la....



chef kitaorg pada ari ini... yipiiiiii....



lama gak kami makan kat sini... sampaikan qaisara dah buas sana sini

habis seluar dia kotor sbb main kat lantai... grrrrr mama dia pun x larat daaaa

overall biasa2 je makan ala steamboat ni... hurm... nak kata sedap x der la sgt pun

my hubby lebih suka yg acara memanggang dari merendam... huhuhuhuhu

okla x der bad sgt pun... okla next nak citer satu tmpt makan yg deco dia cantik gilos

tapi kami x makan kat situ pun sbb ala2 omputih skit

nanti x de selera plak nak makan kan rugi duit jer... huhuhuhuhu

ok daaa chaw chin chaw dulu... bye!!!





6 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Steamboat is my feveret tooo. Hihihi.

Myra Jay berkata...

Myra dan suami suka gak makan steamboat..

Murah ler baru RM 21.00, kt sini RM 27

"CT CoMeL" berkata...

nampak macam menarik jer..bangi dekat sek berape yer...heheheh

aqishah berkata...

Kak chik < hihihi

aqishah berkata...

MJ < murah gak ler... sume leh makan.. kalo membazir kena caj plak.. :P

aqishah berkata...

Ct comel < ni kat bandar baru bangi... bangunan yg baru tu.. huhuhuuhhu

Catat Ulasan