Isnin, 31 Oktober 2011

HaDiaH SuPriSe 4 Me





wah2 sungguh bergaya ni budak menjadi model gajet terkini

kekkekekeke

rase mmg x terkejar ngan gajet yg berkmbg pesat sbbnya berlambak sgt2 kan

smartphone, iphone, comp tablet, iPad.... Fuh... harus ke memiliki sumenya ni?

apapun tepuk dada tanya DUIT.... kah kah kah




tgh bermain angry bird



amboi2 bertuahnya qaisara....


masa zaman kecil kita dulu2 mana kenal apa itu angry bird... wakakakaka

betapa bezanya zaman kanak2 skrng dgn zaman dulu kan

sumenya hanya dihujung jari saja... hebat tak hebat...

apapun terima kasih buat my hubby tercinta yg bg suprise gift ni

suprise sgt2... dag dug dag dug dag dug

tetiba mcm x reti nak bermadah pula :P

lastly Aku Cinta Padamu Untuk Selamanya....!!!

dan terima kasih abg kerana selama ni support qis dgn hobi baru ( contest sana sini )

lepas ni mesti asyik dok mengadap PC ajer.. huhuhuhu

tp abg jgn risau sbb sume keje beres dan mantop okey....

^-^


3 ulasan:

Cute Mum berkata...

nie laptop ke? brand apa yer?

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

bestnyerrr dpt ipad..
cayalah... =)

aqishah berkata...

ni bkn iPad tapi PC tablet... :P

Catat Ulasan