Selasa, 1 November 2011

i LoVe ShOoPiNg SoGo





yezzaa im d women and  i love shopping... yuhoooo!!!....

mmg raser berbaloi2 gak shopping kat sogo ni siap ambik cuti sehari lg

ni pun terlepas sogo warehouse sale baru ni x per la

lagipun sogo ni memanjang SALE je tapi yg penting mmg sale giler2 la

kalo sy gi Sogo mmg jarang le x bawak hasil... kekekkekeke

dapat sehari suntuk pun x cukup masa... wakakkakaka



my shoes ala2 princess gitu.. dapatla 20% discount



firstly barang pertama yg dibeli kat sogo ni ialah my cute shoes la

jenama unggul pilihan d hati semestinya VINCCI only...

sy prefer design vincci ni sbb lebih memikat hatiku... btul2 3x

nak cari kasut qaisara tak berkenan plak.. cian dier x de kasut baru..






blaus comei qaisara dan hadiah utk anak buah



akhirnya impian nak belikan baju yg sama ngan anak buah pompuan tercapai

nanti dapatle tengok diaorg bertiga ( anak buah 2 org ) pakai sedondon

pas tu nanti bole nyanyi lagu nasyid... huhuhuhuhu

x sabar plak sbb teringin nak tgk... nanti auntie bawak jalan2 yer 

baju ni jenama JEEP... ada promotion kat Ground F berbaloi2 tau

dapatle potongan discount 70%... wah cayalah beb!!

tapi sedey sbb baju utk sy x der berkenan plaks... :(




2 helai t-shirt utk saper??


hah t-shirt ni sy beli satu utk my hubby dan satu utk my daddy 

mulanya hadiah utk my dad je tapi tetiba rugi lak kalo x sambar lagi

ni pun berbaloi2 gak sbb grab yg discount 70% punyer

jenama baju ni ialah CHARGES.. warna baju pun cantik sesuai la




ni jeans ana yg punyer.. :P


dapatle jgk beli seketul jeans jenama LADYLIKE utk diri sendiri

ni pun dapat discount 70% saper x nak kan.. rugi wooo

dari rege  ratus2 terus turun jadi puluhan hinggit je

mmg sgt2 suker la shopping waktu SALE nie.. berbaloi2

utk kaki shopping sila bijak berbelanja okey

kalo x nanti anda yg rugi... daaaaaaa


mood cuti ; x sabar nak balik kg ^-^



2 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

walaupun duk sebelah sogo tapi malas sgt nak pegi..hehehe...

aqishah berkata...

kalo sy duk dekat sebelah sogo mesti syok gi cuci mata tiap2 jumaat... hihihihi

Catat Ulasan