Khamis, 24 November 2011

MeNaNg aNgRy BirD



skrng ni kalo gi mana2 mesti asyik terserempak ngan angry bird

x kiralah barang apa mcm patung ke beg ke belon ke kipas ke baju ke sume la

qaisara mmg suka sangat main game angry bird ni 

papa dia la asyik dok layan beli kipas angry bird masa jalan2 ari tu

pas tu mama dia pulak sibuk belikan sandal angry bird :D

mmg sonok tgk qaisara gembira dapat angry birdnya

semalam sempat lagi gi beli cadar angry bird utk katil single kat rumah

yg teruja c qaisara tau yg tu cadar untuk dia... kekekekeke pandai anak mama ni

dan hari ni menang giveaway angry bird pula... hehehehhe

terima kasih beautyarea2u... mesti qaisara nak wallet tu.. hihihihi



p/s kemenangan ke 7 dibulan nov 2011
     total kemenangan : 37









3 ulasan:

Myra Jay berkata...

Tahniah ye.. :)

Fenomena angry bird skrg nih :)

Nisa Greennnpanda berkata...

dtg follow sni.. thanks eh coz inform sy psl mnang angry bird nie.. n congrats gak!

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

angry bird....semua benda dah ada rupa angry bird..ramai org minat...

Catat Ulasan