Selasa, 1 November 2011

MaMy PoKo BaGi DuiT RaYa rM 100



alhamdulillah ari ni pembuka rezeki bln nov sbb menang duit rm100 dari mamy poko

contest ni berlangsung masa raya posa hari tu dan result baru kuar ari ni

mula2 tu dah give up sebab vote pun x banyak... org lain cecah ribu riban tau


ciput je sy dapat vote ni... sib baik syarat  hanya 40% vote dan 60% pilihan juri

memang  x sangka dan ni pes time sy menang duit.... selalu menang voucher jek

syukur sgt2 dan gembira x terkata la.. hehehhehe

cute mum pun menang gak mama berpengaruh n dapat hamper mamy poko

terima kasih cute mum sbb tag me utk join contest ni yer.. :D
 
dan x lupa terima kasih pada kawan2  yg sudi vote me gak tau...




ala rugi lak rasernya sebab x simpan komik bergmbr tu

hurm x dapet nak tunjuk kat korang kan.. sori ek.. mana ntah nak cari hilang dah

tapi gmbr ni jadi HOT sbb ada kenangan sejarah buat kami berdua

kiranya 2 kali gmbr kemenangan... satu contest cadbury dan terbaru mamy poko

terima kasih pada MAMY POKO... :P



^-^


p/s kemenangan 1 d bln nov 2011
     total kemenangan : 31



6 ulasan:

Cute Mum berkata...

tahniah..
berbaloi2 hobi qis sekarangkan..

wahida berkata...

tahniah...tumpang hepi...

kenapa saya tak tau ada contest ni yer...anak saya pun pengguna mamy poko gak selain drypers...huhu...


salam kenal..terus follow sini...

aqishah berkata...

cute mum < wah mmg berbaloi2... kekekekke

aqishah berkata...

wahida < contest ni ada kat FB mamy poko.. folo back u 2!!

Myra Jay berkata...

Tahniah..

Nanti kalau ada contest best2 kf FB jangan lupa tag myra jugak tau, nak gak merasa..heheee :)

FB : Nor Myra

aqishah berkata...

MJ < okey pas ni kalo ada contest best sy tag kat MJ.. join tau.. :P

Catat Ulasan