Isnin, 14 November 2011

MeNaNg VouChEr JusCo.. YeaH!!!






alhamdulillah rezeki x putus2.... next lak dapat kemenangan kat FB Funtora

pas aje balik bercuti sy terus check email dan hepi bila dpt email dari funtora

kat sana ada banyak contest mingguan dan hadiah pun menarik tau

yg sy join ni contest Bridal Wedding Tiara Hot Deal Contest 

skrng ni week ke- 3 tgh running lagi ... ada 4 weeks sumenya...

caranya mudah jer cuma like n tag n share pas tu send email je ...x susah pun

memang x sangka menang voucher jusco ni...sy ni pemenang minggu yg 1

sukernya!!! ... hik hik hik bole la gi shopping kat jusco nanti kan :P

walaupun cuma  voucher RM50 tapi syukur sgt2 sape nak bagi btul x?

okla  pada kawan2 gi la like kat FB Funtora yek.. mana tau lepas ni rezeki uolz lak

Gd luck sume...

^-^


p/s kemenangan ke-2 d bln nov 2011
     total kemenangan : 32



2 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah :)

aqishah berkata...

tq

Catat Ulasan