Isnin, 21 November 2011

JouRnEy KeEmPaT PuLaU MaBuL

 naik bot... wah qaisara feel good tau.. nak naik lg tue



pagi tu pas aje siap sarapan journey kami menuju ke Pulau Mabul Semporna

masa yg diambil dalam lebih kurang 1 jam perjalanan

kami sume ni pes time gi pulau mabul ni walaupun dok sabah bertahun2... huwaaaa!!

x kisahla janji dapat jejak kaki sebab lama dah nak pegi ni asyik x jadi jek

since gi honeymoon pun x lepas sampai qaisara besar dah... kekekekeke




 
hepinya dia macam boss yer... santai jap!!






 bukti dah sampai.... kui kui kui


 sehati sejiwa la ni.... purple gitue



 
 bajet mcm cun...wakakaka hepi sebenarnya


 
 dapat gmbr seFAMILY jgk





 ni mmg cun... i likeeeeeeeeee



alkisahnya nak bagitau kisah macam mana kami masuk ke pulau mabul ni

masa dah sampai kami terkejut sbb x jumpa pun pantai yg cantik tu

kami kena berjalan jauh mencari dimana pantai pulau mabul ni.. ( jauh giler )

kami susuri perkampungan kecil dan akhirnya jumpa gak tapi ada problem lak

kalo nak masuk syaratnya kena minta kebenaran dulu pihak resort tu

mak aii kami terpinga2 sbb tak tau begini rupanya.. pantai ni dijaga rapi

dah ler jauh giler jalan... penat satu hal lagik.. huhuhuhu

then akhirnya dapat gak kebenaran tapi cuma 30 minit saja diberi ( terlebey sudah )

hurm puas hati gak ler sbb dapat masuk kalo tak naya... kekekekeke

CANTIK wooo.... tapi kalo uolz tinggal kat resort ni x yah minta kebenaran pun




 ngan mak lang



posing terbaek la!!!....



hah perasan x gambar kemenangan saya kat mentos tu kat mana?

of cozlah kat pulau mabul yang cantik dan bersih ni...

x sia2 journey disini sbb dapat hasil contest... kekekekekke

nasible pegi bercuti2 pun still ingat contest tau... aduiiii !!!!!



tolong support me klik MY DREAM CONTEST ni

TQ




3 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

suka nyer!!cantiikkk!!

Myra Jay berkata...

Berbaloi kan kalau menang contest :)
Dan berbaloi jugak penat berjalan akhirnya dapat masuk ke pantai :)


Kalau sudi tlg komen banyak2 entry ni ye
http://normj1001.blogspot.com/2011/11/canon-eos-1100d-gadjet-impianku.html

aqishah berkata...

hehehhe...

Catat Ulasan