Khamis, 24 November 2011

ReStoRaN sRi PaNtaI





lepas jer habis journey percutian d semporna kami pun balik ke tawau

plan kitaorg malam tu nak dinner kat restoran sri pantai... esok dah nak balik kl
 
direct perjlnn kami terus singgah ke tmpt makan... fuhh sehari suntuk berjalan tu

ntah nape raser masa berlalu agak lambat lak... sebab dlm sehari mcm2 aktiviti kami

walaupun kami pulang keletihan namun tetap bersemangat utk makan tue

resotaran ni ada dua cawangan satu kat tepi laut... yg kami pegi ni tgh skit kat bndr

tapi kalo cakap pasal keindahan pemandangan of coz kat restoran tampi2 semporna la

terbaek.... wajib singgah kat situ yer... kekekkekeke





 ketam masak pedas... terbaek....




 sayur baby kailan



 udang butter prawn... shedappp



ok nak cerita bezanya makan kat restoran tampi2 ngan kat sini

udang dan ketam kat restoran ni besau2 giloss.... puas hati makan you

sib baik sume disapu bersih licin.... mantoppp... kekekkeke

udang butter dia menjadi berbanding kat restoran tampi2... kureng jadi tapi still sedap

ketam dia digoreng ngan tepung.... krruppp kruppp tau!!

tapi yg sedeynya tak sempat nak snap ikan kerapu masak stim kami

wallaaaaa..... mmg terbaek.. ikan kerapu sini murah skit dari semporna

adoiii  kamera plak habis bateri.... saper suruh x pegi cas ... wakakkakaka

jadinya total makan sume RM124 only kat sini

murah ke mahal ( 5 org makan ) ???



muka keletihan yer... maklumlah jarang travel ni... kekekkeke


dahhh lorr kami pun fenat dahhh.......

jom layan tido dulu..... nanti sambung k

^-^






1 ulasan:

Mrs. Lady's Stylo berkata...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

Catat Ulasan