Selasa, 31 Mei 2011

fLYiNg fOx

my big boss.... peserta pertama... chaiyokk




xtvt kursus kitaorg yg seterusnya.....

febret sume org tau....

iaitu flying fox....

cayalah.... dag dig dug....

huhuhuhuhuuu

tuan tanah tak berani layan xtvt gini...

sembunyi sambil buat2 sibuk...

mihahhahahahaaaa




fuh.... x nerbes ke?...



ni my prend... berdua lebih baik kan.. kekkekeke



sempat lagi senyum... aii x nerbes ke?... huhuhuhuuu



hah amacam best x terjun?... apsal tuh?.. kekkekee nerbes yer...



my prend yg suker ngan xtvt lasak sebegini.... no feel la tuh



kenalkan my frend ex uitm gak...



apa kah benda tuh?... jeng jeng jeng... ni staff yg coach xtvt kitaorg




hah jgn main2 tau... ni bukannya tali pinggang you....



 
amboiii... berani sungguh pegang ular ni yer... eeeeeeeeiiiii.... sampai tgn kena belit... ni bkn mimpi tau.. yg realiti x lama lagi dapatla merasa makan nasi minyak kwn sy ni... syukurlah dah sampai jodoh juga....



mcm2 ado kat nur lembah pangsun nih...

yg paling x tahan ada pacat tau...

last xtvt kitaorg gi meredah hutan...

camera x bw so x de gmbr nak snap...

kat situ la sy d gigit pacat...

bkn sy sorang tapi ramai juga yg kena...

balik rumah baru pasan kena gigit...

kekekeke...

apapun have fun at there...

dpt release tension...

dapat jumpa kawan2...

daaaa tamat dah citer ni....

stay tuned okey

^-^



Isnin, 30 Mei 2011

fEvEr + FLu + CoUgH




fuhhh... 3 in 1 pakej i dapat tau....

ni mama qaisara yg fever + flu + cough...

huwaaaa.....

asyik terbaring aje kat katil...

lemah seluruh badan you....

makan pun x de selera...

tekak pun sakit... rasa pahit jer

cian anak mama qaisara...

x terlayan pun... mama x larat la cyng...

tunggula mama baik yer...

nanti kita main sama2 okey....

peace....





Rabu, 25 Mei 2011

aWaN DaNia DaH HabiS keR?....





korang minat ke tengok awan dania?..

sy memang minat giler citer nih..

tapi hari isnin baru ni astro x siarkan awan dania pun....

dah habis eh citer ni?...

ending pun cam tergantung jer...

yg last sekali benji ( lakonan jehan ) dan akmal ( lakonan gambit ) nak melamar dania...

dua2 org tu tgh pegang cincin nak melamar...

pas tu tetiba ada sorang lagi yg jumpa dania kat tepi pantai....

huwaaaaaa..... sampai situ jer...

saper yg dania pilih?....

agaknya bersambung kat awan dania the movie kot...

hish... x sabarnya nak tgk filem ni kat pawagam...

ok jgn luper date kita kat pawagam tau...

daaaaaaaaaaaaaaa






Selasa, 24 Mei 2011

mJ BiRtHDaY GiVeaWaY








sape nak join klik d SINI yer

tarikh tutup : 31 mei 2011


Ucapan buat MJ.... 


hepi besday to you... moga d beri kesihatan yg baik

moga panjang umur 


dan dimurahkan  rezeki sekeluarga... amin...




aKtiViTi PoSiNg aJeR





kat padang....



ni sambungan kisah sy gi kursus kat nur lembah pangsun...

kursus ni unik skit sbb kitaorg buat kursus outdoor aktiviti...

maknanye x dengar ceramah ler ye...

biasanya memanjang dgr ceramah ajer...

bagus gak x de la sempat berangan kan kan kan... kekekkeke

pagi2 tu aktiviti kitaorg d mulakan ngan acara sukaneka...

wah bkn main sonok lg bersuka ria.. huhuhuhuu




tgh bersukaneka la nih...


mcm2 diaorg main tau.... siap ada yg main tepung gak tau...

belon pun diaorg belasah... kekekkekeke

bagus2 sporting habis... ngan bos2 sekali main...




ni sy la ni... tukang memerhati ajer... huhuhuhu




ni geng lama sudah berjumpa.... winduuuu kitaorg same batch kat uitm dulu...


lepas aje mkn lunch kat situ... x tau nak merayau2 maner..

so posing jer la buat kenang2an kat sini...

dan menunggu aktiviti seterusnya....





ni sbb x de keje tu yg buat aksi ala2 konon nak sapu sambah... ado ker????




x habis2 peace ajer kan....





nak enterframe gak ni.... kasi can ler yer...





ngan sahabat baik sy ... duk same2 masa bujang2 dulu...



tunggu bile la dia lak nak naik pelamin nih...

kitaorg ni susah tul nak jmpa

yerla sejak sy d tukarkan ke cwngan lain

terus la berjauhan

iskh iskh iskh...

bunyi sedey jew kan...





k la tu aje nak cite... jgn la korang lari plak

setia bersama sy tau... ececeh...

ader lg nak citer nih... kekekkekee

TUNGGUUUU!!!!!!!!!


jgn lupa klik dulu d SINI tau... TQ





Isnin, 23 Mei 2011

HePi BeSdaY mY mUm






ari ni pada 23 Mei 2011 adlh ari yg sgt2 istimewa...

ari yg sgt2 indah buatku....

kerna tarikh keramat ni ialah hari jadi ibuku....

Mak... selamat hari lahir mak...

dihari istimewa ni sy nak wish moga mak diberi kesihatan yg baik...

dilindungi oleh Allah sekeluarga dan semoga panjang umur...

maaf mak x dapat raikan bersama2 dgn mak...

moga diberi kesempatan utk bersama2 suatu ari nanti yer...

d kejauhan ini ku titipkan rindu dan kasih buat mak d sana...

I Love U mum.....




kenangan qaisara bersama mak sy... tika ni umur 4 bulan..




jgn lupa klik d SINI dulu... TQ



NuR LeMbaH PaNgSuN




korang pernah gi nur lembah pangsun x?

tmpt ni terletak kat area hulu langat...

ala.. yg terkenal ngan kolam mandi air panas tuh...

pas tu dekat gak ngan sungai congkak n sg gabai...

hah dah tau kan.... bagus2

ari tu sy gi kursus kat sini la...

terperam daa oiii... mau dekat 2 weeks citer pun dah basi... kekekkeke

tapi korang layan jer la ek... huhuhuhuhuuu




 cantik kan... tp jgn cuba2 nak mandi lak....




 hijau aje... suka ngan pemandangan yg menarik nih....




bangunan merah tu salah satu penginapan yg ada kat sini...




 tgh musim durian time nih....



on d way balik tuh apalagi wajib memborong la buah durian

nyum nyum nyum

kat sini ada banyak dusun durian ....

tuh yg berderet gak jual kat tepi jalan

tp mahal gak rege dier

uishhh... bila citer rasa nak lagi plaksss....

adoyai.....

k la nanti sy cite aktiviti kitaorg lak yer

stay tuned okey


Jumaat, 20 Mei 2011

mY NeW tV CaBiNeT




 windunya ngan kabinet lama nih...

huhuhuhuhuuuu

skrg dah upgrade...

kekekkeke







wah skrg ni dah nampak kemas kan

bole sorok banyak benda dlm laci....

ngeh ngeh ngeh

tapi windu la plak

ngan bunga2 yg ader be4 ni


;)


kalo berminat....

jgn lupa klik d SINI  ok...









pRoSeS oPeRaTiOn....




wah2.... sambutan teka teki agak dingin..

macamla glamour sgt...

huhuhuhuhuhuuuuuu

sib baikla  x buat contest...

kah kah kah....

mesti korang dah dapat agak kan...

yup tepat sekali tapi x dpt hadiah lor...

ngeh ngeh ngeh





 waduh2 depa tgh gigih nak operate





 
 iskh iskh iskh.... dasat gak rhupanya kan kan....




 lor dah hilang ker.... abaikan dinding putih tu yer.... buat2 x nmpk okey




 yeehhaaa tgh pasang kabinet baru... :)





 still berhempas pulas...




 tgh kira2 apa tu bang... huhuhuhuuu




setia menunggu.... kui kui kui.....



oklah tunggu tau next n3....

nanti kita tgk hasilnya okey....

makasih sudi singgah sini n baca n3...

jgn lupa klik dulu SINI yer... tQ











Khamis, 19 Mei 2011

HaDiaH kE - 2 DaH sAmPai




ingat x pasal kemenangan sy join GA ari tu?...

kalo dah terlepas korang bole review kat SINI okey...

penganjur hadiah ni dari blog Rakan 1 Klik...

banyak info berguna dalam blog ni tau...

meh ramai2 kita terjah okey

terima kasih banyak2 yer sy suker sgt2...

sofa tu so cute tau.... :)

huhuhuhuuu excited lebih....





ni dia kotak hadiah tu memula dapat....





 tara.... balutan yg telah dibuka.....





so cute kan.... :P



ingatkan nak posing sekali ngan qaisara 

tapi puteriku tu dah zzzzz...

ngeh ngeh ngeh

apalagi line clear....

kekekekke


jom klik d SINI.... apa yg ado?...





Rabu, 18 Mei 2011

Pssssttttt..... aPa KaH iTu ????







wow bestnya ada lori landing depan rumah sy ni....

agak2 korang la kan....

apakah benda ni ek?...

opss sy bukan renovate rumah la...

tapi ada something nak upgrade...

huhuhuhuhuuuhhu

cubalah teka kalo berani....

ahaksssssss.....




jgn lupa klik la SINI  yer....










TeRbaRu DaRi Mc DoNaLd



adeh.... lepas kitaorg check in terus laju2 cari tmpt makan

kitaorg x lunch lagi... huhuhuhu

bayangkan la wak2 dah kul 5 ptg tau....

jadual adik sy berlepas plak kul 6.25 ptg...

sib baik sempat nak mamam...

terima kasih KIOSK kerana menjimatkan masa kitaorg...




tunggu makanan sampai






 haus... cian dia kan... kebulur pun ader gak





 aiskrim terbaru sundae banana tofee





 set ayam goreng mcD


kitaorg ambil 1 set ayam goreng spicy n 2 set original... mmg shedap n terbaek la... RM 17 satu set tp ni rege kat lcct okey... anyway skrg ni tgh ada promotion tau... package tu mesti ambil yg large dan termasuk ngan aiskrim lagi ... yg paling best sekali dapat free gift... ngeh ngeh ngeh... giftnya ialah  bentuk gelas yg ada cop coca cola... jadi la buat collection d rumah.. huhuhuhu


aiskrim terbaru yg sy ambil tu perisa banana tofee... rasanya seperti manisan gula2... boleh la sedap gak... nanti korang cuba la yer...





 makan bubur mcD... nyum nyum





 uncle Man.... terima kasih sbb sponsor makanan kitaorg... huhuhuhuhu




 muka macam kelaparan je... tapi wajib posing gak....





 dapat 3 set gift.... suker2



 wow.... makan x hingat... kekekekke




daaa tamat dah citer sy kali ni...


tapi


jgn ke mana2 okey


teruskan setia bersama saya... ececeh...


saper nak jadi duta sunsilk... klik d SINI okey...

ada RM35 ribu utk d menangi