Rabu, 18 Januari 2012

GiFt DaRi sUriA kLcC


kena paksa suh posing ....




last week ari khamis lepas sy still cuti2 malaysia... kekekkeke.. d sbbkan x der benda nak buat baik gi collect hadiah merry Xmas GA fr suria KLCC... dlm satu hari tue sy settle kan apa2 yg patut termasuk gi opis kemaskini maklumat... wakakakka.... bayangkan dah 4 taun baru nak apdet status dah berKAHWIN... wakakakaka... selama nie dok bujang tang tang lagik... x mo tangguh2 lg... lama sgt dah kan!!! nie kes malas punya pasal nak ke HQ... padanla kan....





yeah2 mama dapat hadiah.... kata qaisara


of coz la paling hepi qaisara sbb dia dpt teddy bear comel... kekekeke bulu dia pun cantik...halus n lembut jer... kat rumah banyak dah koleksi anak patung dier... sampaikan qaisara buat pebarisan anak2 patung... kah kah kah... x per sayang janji hepi... yg kelakarnya qaisara suka main n  ambik pampers dia pas tue bubuh pampers kat anak patung dier tue... grrrrrr....habislah rosak sume pelekat pampers tue tau... adoiii pampers tue mahal la sayang... dush dush dush..



 4 keping tiket wayang



hurm... total tiket wayang yg belum guna semuanya ada 8 keping .... rasernya cam nak let go jer... ada saper2 sudi nak beli ker... ngeh ngeh ngeh... kalo korang ambik banyak nanti leh bagi diskaun... huhuhuhu...kalo x ader x apa ler... coz tgh  teropong filem tahun nie mcm ader banyak yg best2 jer kan... waiting list x sabo nak nonton filem AZURA... yipeee...




pssttt sebenarnya ada 2 lagi hadiah kat suria klcc yg x redeem... satu 2 pass tiket movie n soft toy animal..... anyway sy terlupa bawak photostat ic my hubby... kira burn la tue kan.... :( 
x mengapa la sbb x der masa nak gi sana lg... huhuhuhu


apapun thanks to suria klcc 4 this lovely gift to me.... ^-^




8 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

banyaknye gift....

Myra Jay berkata...

Bestnyer.. Tahniah ye..:)

Bear pun kiut..heheee


p/s: Kalau sudi vote me on FB ye, TQ :)
https://apps.facebook.com/boniavalentine/?share=276694f128094ba57c7.46496071

aqishah berkata...

aishah < ari2 spin nak menang kumpul je

aqishah berkata...

MJ < ok done

our memories berkata...

uih.. mmg syok collect hadiah...

Ann Ishak berkata...

rajinnya masuk contest2 ni kan...kagum pulak saya

aqishah berkata...

our memories < syok... tapi kalo pos lagi senang

aqishah berkata...

ann < isi masa lapang jer...

Catat Ulasan