Isnin, 30 Januari 2012

Ke SuNwAy LaGoOn FOC






percutian CNY kami taun nie jatuh kepada jelajah ke sunway lagoon.... kekkekeke dekat2 ajer la... lgpun dapat tiket free yg menang ari tue kang expired plak.... huhuhuhu... jalan raya memang line clear habis... tapi besala tempat cenggini tetap ramai org kan... nie pes time bagi qaisara masuk la... tapi mama dia pun pes time masuk kat wetland.... ngeh ngeh ngeh.... x suka aktiviti mandi manda time dulu2... kah kah kah



 bagi papa n qaisara jek la




 mama tukang ambil gambo... x main pun




 next stage... jommmm




 kat tmpt safety utk budak2...




 sini ok la skit.... best2



 dah puas main yer cayang



masa nie hujan dah turun rintik2... alamak kami letak beg kat tepi jer lama2 nanti takot basah.... sy pun gi loker yg berbayar nak guna la... tapi at d last mood terus hilang d sbbkan pintu loker tak terkunci pun.... dah le satu loker RM5... hurm bila pi complain dia suh kita bayar lagi.... apa daa punya management... hak pengguna beb... dah bayar tapi belum guna takkan nak kena bayar lagik???.... hangin gak ler... diaorg patut ada sistem utk check loker tue rosak atau apa.... at lastly perli kat diorg ur service are very bad and then blah macam tue jer.... the point is not money but how u can handle this problem.... berniaga nak untung gak tapi kalo pengguna tertipu takkan kena berdiam diri jer.... pengguna pun x mo rugi maaaa..... grrrrrr!!!!




all park.... tapi sume x sempat nak jelajah pun





pas je aktiviti mandi manda.... kami pun q up nak masuk scream park.... opsss kena tahan lak.... rupa2nya x leh bawak masuk budak kecil... paling besar pun budak umur 7 tahun ke atas...so papa qaisara jer la yg masuk.... kekekkeke... kalo bergilir2 pun takut nak masuk sorang2 so saya pun tak masuk la... kah kah kah... sib baik tiket free tak ralat sgt la jg..


nantikan aktiviti kami seterusnya NEXT............. ^-^







2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

last gi sunway lagoon masa muda belia dulu. hihihi.

aqishah berkata...

kak chik < tulah time muda remaja ngan kawan2... :)

Catat Ulasan