Khamis, 9 Februari 2012

DaY 2 - aNgPoW + VoUcHeR PeRCuTiAn






ari kedua cuti2 malaysia kami ke sini... kenal x tmpt nie?... nielah palace golden horses... cantik kan tmpt nie... buat pe kami kesini yek?... hurm my hubby kata dia dapat panggilan dr mines marketing... katanya kami dapat lagi voucher percutian mcm tahun lepas...  pulak dah kalo ikutkan taun lepas je kitaorg join lucky draw mines nie... lantakler ambik jer org nak bg free kan... tapi mesti ader strategi bisnes nie... besalah diaorg nak tarik pelanggan... so kena dgr propaganda mereka dulu nie... jgn terpedaya sudah!!!





kami pun d bawa oleh staff mines ke suatu tmpt... sbb dah pernah ke sini so tau dah mesti gi makan dulu... hik hik hik... kalo dpt makan free saper x nak kan.... shedapnya hidangan yg kami dapat tue... spagethi and ayam goreng... so yummy... taun lepas x bape besh mknn ari tue... huk huk huk.. lgpun mmg tgh lapo pun bedal ajer... raser x cukup lak... hahahhaha.. siap bedal qaisara punyer lagik tue... :P




khusyuknya mamam....







korang nak?... yummy gilosss....




nie dier voucher n angpow



sempena CNY diaorg bagi angpow utk yang bawa anak2... so nie angpow tuk qaisara... yipeee.. bole tambah duit simpanan qaisara... :P.. then dapat lagi vocher penginapan... kena pilih salah satu sama ada PD, LANGKAWI, KAJANG @ CAMERON ( dulu cameron x der pun ).... ahaksss... smlm tetiba teringin nak gi cameron lepas tgk romantiknya citer vanila coklat.... hurm nak kemana yer?.. taun lepas kami pilih kajang country height je... nmpknya masih lum decide lagik...


dan kami x tergoda langsung ngan tawaran diaorg... medical bisnes...  ader rawatan tradisional atau modern punyer... besala kena bayar duit untk 10 tahun.... kekekekke...pas tue guna perkhidmatan diaorg kat palace golden horses ataupun kat mines wellness... kalo jadi ahli nanti FOC jer nak gi SPA ke SAUNA dan bla bla bla benda free la.... tak pe kami ambik yg FREE ( voucher penginapan ) jer... kalo bayar sorry to say... jgn serik2 call kami lagi yek taun depan.... mihahahahhaha........



p/s kemenangan ke-2 d bln feb 2012
      total kemenangan :  6







4 ulasan:

amiey lee berkata...

hahahahah wahhh kira bagus gak la pegi tadah telinga dgr depa berceremah hee
kta pun selalu depa call..tapi memang tk mau tadah telinga dah hahahahaa

kakchik@ella berkata...

wahhh .. kuat btl semangat ye. tak 'lut' digoda. hihihi.

aqishah berkata...

amiey lee < hahaha... bole jer kata kami x mo dengar nak ambik voucher jer... kekekekeke

aqishah berkata...

kak chik < godaan buang duit... ngantuk tul la..

Catat Ulasan