Jumaat, 17 Februari 2012

MaiN GaMe daPaT HaSiL



game nando's


semalam tgh boring2 sajer buka game nando's... tetiba dapat msg congratulations... hik hik hik... kalo ikutkan ati malas jer nak main game nie sbb my chick still age 1... adoii la bila nak besar cam nie... huhuhuhu... apapun terima kasih la nando's yer... ari tue yg menang pun blum redeem lagi... nampaknya this week kena pegi la... kalo x raser rugi lak.. voucher tue cuma valid sampai ari ahad nie... sib baik redeem dekat the mines jer... kalo jauh mmg burn sbb x larat nak pegi la.... tengokla macam mana nanti kan...



level 1


level 2



pas tue kan sy ader main game kat FB burger king tapi lama dah la last week kot... lepas main jer terus dapat hadiah...almaklumla suker bajet senang menang...( mmg suker cenggini ) kekekeke... lepas main and pass level 1 dapat hadiah percuma minuman gas...lepas pass level 2 dapat askrem... lepas tue malas dah main level 3 sbb pemenang skit jer....hik hik hik... jadilah kan dapat free.. nie plak nak kena redeem kat alamanda BK... nanti bolela sekali harung gi collect hadiah voucher GARDEN tue kan... ^-^



p/s kemenangan ke-5 & 6 d bln feb 2012
total kemenangan : 10



4 ulasan:

iszieylyanziy berkata...

wah,,seronoknyaaa....

Myra Jay berkata...

Kalau sudi pas kat sini, hehee :)


p/s : Nak minta tolong entry contest MJ boleh?
http://normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

aqishah berkata...

iszie < suker2 jer.. daripada x dpt apa2 kan

aqishah berkata...

MJ < ok jap gi yer.. :p

Catat Ulasan