Rabu, 14 September 2011

MaKe uP RaYa TaJaAn MaYBeLLiNe


 ni gift dari maybelline sbb menang contest teka mood liyana jasmay



hadiah dari maybelline ni ngam2 sampai tepat sebelum raya ari tu

macam tau2 je nak guna time raya.. hohohohoo :P

dapatlah satu BB cream, mascara, lip eye dan lip balm

jadilah kan saper nak bagi free..... kekekekeke

tapi memandangkan compact powder dah habis so pi cari gak

of coz la jenama maybelline juger.... ngeh ngeh ngeh




new from maybelline



compact powder ni memang bagus la sesuai ngan kulit saya

sereyes cakap.... sy dah jatuh cinta daaaaa

bila sy pakai make up ni  rasa cam make up artis lak.. btul2...

uolz kalo lum beli sila cepat2 dapatkan d pasaran sekarang tau

masa beli hari tu kan ada 6 ketul jer d pamerkan

limited edition ke compact ni... risau lak...

^-^



2 ulasan:

KSWSK berkata...

wah..mmg make up raya ni...

aqishah berkata...

hihihi... gitulah gayanya.. :P

Catat Ulasan