Isnin, 26 September 2011

mY RaYa BeRsAmA MaYbAnK n SuRia Fm




salam monday buat sume pembaca setia my blog... sayang uolz tau!!

ari ni nak berkongsi citer utk tatapan korang tentang open house yg kitaorg hadiri

mmg banyak jemputan open house minggu last raya ni kan.. korang plak cam mana?

taun ni amat bermakna sekali sbb kami dapat beraya ngan maybank n suria fm pula

sonok tu usah citerla.... ngeh ngeh ngeh

jemputan open house ni utk top player game yang maybank anjurkan

ia diadakan d hotel inter continental kuala lumpur



kat pintu depan masuk ballroom




qaisara teruja tengok lampu kelip2 ni... hik hik hik



kami sampai agak lewat skit... huhuhuhu ada mcm2 halangan berlaku

first sbb my hubby ade keje skit kat opis dia

kedua kami sesat... wakakakka duk kat kl pun bole sesat yer

geram tul ngan GPS tu... dah le kitaorg sesat bertambah sesat lagi dibuatnya

kadang2 berguna gak GPS ni tapi kdg2 x leh pakai pun yer

sudahnya berpusing2 je kami kat area klcc tu dibuatnya

staff maybank pun dah call... huhuhuhuhu maaf yer... bersalah plak dtg lambat ni

akhirnya jumpa gak setelah bertanya ngan staff maybank tu

itulah kata org malu bertanya sesat jalan... kwang 3x





meja makan kitaorg




aksi2 comel di meja makan... duk diam2 tau :P



masa ni majlis makan tgh running... molek la tu .lapo dah

kami pun apalagi teruslah mengisi perut

ada macam2 hidangan disediakan utk para tetamu

nasi putih, sate + nasi himpit , ayam rendang, roti jala, teh gelas tinggi, dessert, ABC




 sate ayam... sate daging pun ado




 dessert... shedapnya cheese cake tu... nyum nyum nyum




ABC




jemput makan sume... huhuhuhuhu




makan dulu yer.... :P



oklah setakat ni dulu nantikan sambungannya ya....

siapakah artis yg kami temui??.... jeng jeng jeng

kalo nak tau sila stay tuned okey!!!!!

peace!!!




6 ulasan:

KSWSK berkata...

wa if nak g tpt xsure wa akan google awal2 dl..

kakchik@ella berkata...

Amboiiii .. glamernya jemputan raya dia.

Lin Azlina berkata...

SEDAPNYA DESERT TU....

aqishah berkata...

KWSK < dah google cuma bila sampai banyak lak hotel kat situ.. hik hik hik.. rupanya terlindung skit tu yg x nmpk maner.. :P

aqishah berkata...

kak chik < kekekeke makasih kak hope taun depan dapat lagi... :p

aqishah berkata...

lin azlina < aha mmg sedap sgt2 kek tu.. :p

Catat Ulasan