Selasa, 13 September 2011

RoJaK SeMpoI MeMaNg TeRbaEk La!!!



kenal tak taman permainan ni?... hihihihihi

ni kat area sg petani la... ada sape2 pernah pegi sini x

time ni kitaorg masih lagi beraya kat kampung... rasanya raya ke-3 gitu

org lain sibuk gi open house tapi kami bawa qaisara bermain kat sini

ngeh ngeh ngeh



seram gak main ni... kang tergolek habisla... main sekali round je




semangat la naik ni... huk huk huk





pas tu bagi qaisara naik buai.... pebret ni



skrng ni qaisara dah pandai nyanyi lagu buai laju2 tau

ada bakat nmpknyer?... hahahahhaha

ni 4 rangkap lagu buai laju2 yg bole dinyanyikan oleh qaisara

Buai laju laju
Sampai pokok sena
Apa dalam baju
Sekuntum bunga cina

oklah tu untuk budak berumur 2 tahun 5 bulan kan




target nak makan ni sebenarnya... ROJAK SEMPOI



kalo balik kg memang suka gi taman permainan kat sini




dari dulu memang aim nak makan rojak sempoi ni

tapi terpaksa cancel bila tgk ramai berbaris panjang

kali ni x kira nak gi serang gak... teringin nak rasa... hihihihi

tapi still ramai org gak walau pun tgh ari raya




umphhh.... rojak sempoi ni memang sempoi habis la



x rugi sy tunggu lama nak makan rojak sempoi ni 

memang terbaek sedap bangat tau

semua secukup rasa... berliur daaa ni

aisehh... nanti nak pi makan lagi la..

^-^


2 ulasan:

blogtilldrop berkata...

nampak sodap...slurpppp

aqishah berkata...

memamg sedapppp

Catat Ulasan