Rabu, 27 Julai 2011

mAkaN CiNa MusLim sTyLe





uolz pernah makan ala chinese style tak ? janji yg halal punyer tau...

sy baru jer start mencuba makan ala2 chinese ni...

itupun my hubby yg ajak gi makan... nak tukar selera katanya...

tengah pusing2 kat bangi terus terjumpa restoren mohd chan abdullah

pewut pun tgh lapo on sajer la yer.. bab cuba mencuba ni mmg  ' like ' hihihihihi 

jom tgk makan ape eh.. sorii le asyik tunjuk n3 makanan jer ;P

next week kan dah posa... kang tunjuk mknn sume berliur plak.. huhuhuhu




 jus kedondong asam boi sy punyer... sedappp tau.. tapi kurang gula ler... pure habis



ni limau asam boi my hubby pilih...



nasi goreng ... ntah pe nama cina lupa dah... huhuhuhu




wantan goreng... walaaa sedap sgt ni tapi saiz kecik je... rege sepinggan RM5





i like ni...tinggal satu sape mau angkat tangan... hehehehe




nasi ayam mohd chan



qaisara macam biasa start buat hal bila nak makan...

duduk kat kerusi baby pun x mo.. adeii..

pas tu kena riba jer la sambil makan

qaisara nak makan sendiri x mo kena suap sampai habis bersepah kat lantai

huhuhuuhuhhu

pas tu papa plak gilir2 jaga qaisara

yeah bole makan ngan tenang... hihihihihi



tengok tu bukan main hepi lagi tu



senyuman manis si model si cilik



senyumlah kerana ia penawar duka anda

bila tengok wajah anak ni rase sejuk n tenang je

^-^







4 ulasan:

Amy Syaquena berkata...

Amy memang fav makan makanan chinese style..

Amy A. berkata...

kat mane ni..macam sedap...nyum3

aqishah berkata...

syaquena < baru jer try it... hehehehe

aqishah berkata...

amy < kat bangi restoran mohd chan

Catat Ulasan