Rabu, 20 Julai 2011

QaiSaRa NeW LaPpY



ari ni just nak cite pasal lappy qaisara... kekkekee

ni papa qaisara yg  kasi hadiah kat dia... nak harap mama dia fuhhh ntah biler yer

qaisara ni kalo d beri mainan atau buku dia lebih suka pilih buku

aii bagus kan awal2 lagi dah tunjuk rajin baca buku

hope esok bila dah besar jadi budak yg bijak n pandai yer

jadi insan yg cemerlang dan berguna pada bangsa n agama...

jom layan gmbr qaisara ngan lappy dia




fuhh kusyuk tu kan.... bkn main lagi tuh




yeah dapat mainan baru... ngeh ngeh ngeh



ada lagu macam piano....bahasa english n cina pun ado






tu dia posing.... kekekkeke penuh bergaya sopan n santun... hihihiihhi




comeii... color pinky n gmbr bluehyppo




lappy mainan utk study game.....



leganya pas ni qaisara jgn kaco mama main tenet tau.... :p

dah dpt lappy sendiri dok diam2 okey... cantekkk

qaisara sebut lappy ni PIANO....hak hak hak





2 ulasan:

Rusenidzan berkata...

iman pun ada ayah dia beli.. mula2 takut sangat bila dengar ada suara, sekarang dah ok sikit. baguskan boleh belajar. sekarang dia dah pandai sebut A dengan B

aqishah berkata...

rusenidzan < aha bdk2 mmg kalo x biasa cam tu.. bagi diaorg study guna game kan.. ada manfaat juga

Catat Ulasan