Selasa, 13 Disember 2011

CaNoN LegRiA BeRHaRga Rm 2199 MeNjAdi MiLiKku








dag dig dug.... raser berdebar2 hatiku d kala ini... 

benarkah ni bukan sekadar mimpi saja?

waduhh sukar nak dibayangkan... cubit jap peha ni... kekekekekeke

saat menaip blogku yg agak sepi sejak beberapa hari nie jam dah kul 1 pagi

teruja rase nak menulis malam2 buta ni... 

walaupun sebenarnya agak berat dah mata ni

penyebabnya sebab menang besar dan ini adalah my first time menang 

barangan regenya yg ribu riban

selalunya asyik dok tgk org jek yg menang besau2 ni... :P

so suprise sgt2.... ngeh ngeh ngeh kalo dapat duit mau pengsan der



hasil mgoogle gi check rege canon ni... barula tau rege dia



sebenarnya dah lupa pun contest ni..... sib baik canon inform sy menang...kekkekeke

 tajuk contest ni watch and win.... kena jawab 3 soalan ada ABC lagi tu

banyak negara bole sertai contest ni cnth singapore, indonesia, thailand n malaysia

dan x sangka sy pemenang dari malaysia untuk GRAND PRIZE  bagi bulan terakhir

rasernya jawab dalam sekali je... dok asyik ulang tayang video untuk cari jawapan tu

alhamdulillah rezeki buat saya masih ada dan semoga rezeki hadiah besar2 tiba lagi

mmg betullah kata2 ' tuah ayam nmpk d kaki tuah manusia siapa yg tau' kan

saper2 bole menang asalkan rajin join contest dan pasti ada hasilnya jua

yg pntng UsaHa TaNgGa KeJaYaaN!!!!!!!!



p/s kemenangan ke-3 d bln dis 2011
      total kemenangan : 41




4 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

tahniah kak :)

Myra Jay berkata...

Tahniah dear..

Meletop tu hadiah..

Bestnyer :)

aqishah berkata...

Mrs Eady < tq :P

aqishah berkata...

MJ < alhamdulillah.. tq dear

Catat Ulasan