Khamis, 1 Disember 2011

DuiT rM 100 MaMy PoKo DaH MaSyuK






yeah... mood ari ni suker sgt2... sbb mamy poko dah tunaikan janji

janji apa tu?... janji nak bagi duit menang contest peraduan mamy poko 

alhamdulilah mamy poko dah bank in duit pada tarikh 30 nov... :P

kawan2 pula macam mana dah dapat ke hadiah yg dijanjikan tu?

anyway duit dah selamat terima... cuma tunggu duit contest mentos plak..

huhuhuhu... raser sonok gak bila menang duit yer

maklumlah nie kali pertama menang duit kan.. tu yg teruja lebey.. :P

sebenarnya kan kawan2 x rugi join contest ni tau... hasil pun dapat

x kirala kecil atau besar tapi bila menang mmg berbaloi2 okey

skrng ni berbaris lak contest nak bagi duit kat FB... nantiler ada masa nak join


^-^




9 ulasan:

Cute MuM berkata...

bestnya..
uyun punya tak dpat surat lagi..
:(

Myra Jay berkata...

Bila dapat cash even amount RM10 pun dah syiok apatah lagi RM100 :)

Nisa Greennnpanda berkata...

bestnye awk..dpt duit, hehe..
congrats ye!!

Muhd Hanis Harun berkata...

nice blog, exchange link yer :) http://hanisharun.blogspot.com/

My Aisy berkata...

ala bestnyer...bila contest mamy poko nih...tak perasan pun...

aqishah berkata...

cute mum < dah dapat surat x ?.. last week dapat dah kan...

aqishah berkata...

MJ < yup btul tu.. hehehehe

aqishah berkata...

nisa < tq.. alhamdulillah

aqishah berkata...

my aisy < contest ni masa raya ari tu.. kat FB

Catat Ulasan