Jumaat, 23 Disember 2011

LaYaN BiaR MiMpi SaMpAi Ke BiNtAnG





 semalam mood nak tulis n3 kat blog membuak2

sekalinya x leh on9 lak... huk huk huk

apa daa signal tenet asik merah jer... ntah apa yg kena pun x tau...

jadinya dsbbkan buhsan amat sgt baik ku layan tv jap

rupa2nya ader citer Randy pujaanku yg berlakon ngan pelakon malaysia elfira

ala Randy Pangalila pelakon indon yg tgh meletopss nie ... 

skrg hot citer tajuk NADA CINTA.. be4 ni CINTA MELODY

 tajuk telefilem ni biar mimpi sampai ke bintang

penggambaran d buat kat malaysia... sume pelakon malaysia gak

 


Randy... fuyooo ganteng seh


Secara ringkas citer ni mengisahkan tentang cinta muka buku ( FB ) 

Randy seorg anak jutawan bernama Andy dan Elfira gadis miskin bernama Alya

Alya ada seorg kawan bernama Kina.. watak kina ni mmg agak lucu skit

dahle selalu salah berbahasa english.. mmg watak kina ni menghiburkan

'Sorry to say '... hak hak hak

Randy ni menyamar menjadi org miskin kerana nak uji sejauh mana keikhlasan Alya

manakala si Alya ni menyamar menjadi org kaya 

d sinilah salah faham dah berlaku bila kebenaran telah terbongkar

overall citer ni mmg best la sebabnya

d last story tu sy telah menitis air mata... wakakkaka

adoii sume citer sedey nak nangis aje... :P

pada saat Andy menuduh alya nak kenal dia sebab org kaya

kat situlah ada part touching skit... kui kui kui

lakonan Randy mmg menjadi n hebat... hihihihi

kalo ada masa uolz tengokla citer ni yer

daaaaaaaaa





5 ulasan:

kakchik@ella berkata...

waaa .. mcm best jer. nnt KC nak tgk lah.

mummy_ayu berkata...

best...Ayu pun tgk gak semalam..dr tak minat randy nie..terus minat la..and Kinah..memang lawak...kalu ada ulangan harus tgk lagi..

aqishah berkata...

kak chik < aha.. cuba try kalo ada u tube.. astro kata x nak ulang tayang.. iskh iskh nape ntah

aqishah berkata...

mummy ayu < yup best kan.. randy ensem.. hihihihi

Nurfarahana Abdul Aziz berkata...

walaupun baru harini dapat tgk cerita ni,kita nak tahu sape ek nama pelakon yg bawa watak Kina tu?...thanx :)

Catat Ulasan