Jumaat, 18 Mei 2012

KeMeNaNgAn SeTeRusNya







just nak share kemenangan seterusnya pd bulan mei... bajet senang menang nie sebab kena jadi antara org pertama yg komen dan fill up the form... ngeee... nak tahu tips cara nak menang dgn mudahnya ...hahhahaha kena selalu ngadap PC.. pas tue jeling2 kalo ada status baru... then kalo kuar status FB mana2 contest dengan  lajunya terus join.... macam F1 gitu... hehhehehe...


contohnya kan yg menang tiket wayang nie kena jadi 15 org pertama komen.... ngeee... dapatlah menonton wayang percuma... sy bagi kat member sbb malam tue ada hal plak... sekalinya dia pun  tak pegi plak... adehhhh!!!








seterusnya yg dapat hadiah heinz flashdrive.... isi form cepat2 lepas FB The Good Food People kuar status.. dia nak bagi 30 org pertama isi form nie hadiah early birds.... so cepat2 join la... itu jer petua mudah... ngeee.. senang kan nak menang... kekekke... itupun sebenarnya sy nie bukanlah selalu sgt depan PC... adakalanya terpaksa tak ngadap PC pun.... huk huk huk....



p/s kemenangan ke-2 & 3 d bln mei 2012
     total kemenangan : 28










4 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

tahniah....memang pantas betul tu sampai tersenarai....:)

aqishah berkata...

hahaha... giler x laju

Myra Jay berkata...

Tahniah!! bila selalu menang ni rasa lebih bersemangat kan ;)

Myra xsempat nak join + kekangan masa..heheee

aqishah berkata...

MJ < aha.. masa mmg membataskan segalanya

Catat Ulasan