Isnin, 21 Mei 2012

mY SaMsuNg GaLaxY TaB 7.0 pLuS







whoot... whoot... suprise!!!... akhirnya samsung galaxy tab berada dalam genggaman sempena mother's day tempoh hari... ngeeee... acteli sy pun tak tau yg hubby beli this samsung tab... sebabnya dia kata nak kuar gi beli handphone baru... huhuhuhu... sekalinya 2 dalam 1 daaaa....



dan jugak acteli samsung tab nie dibeli menggunakan hasil kemenangan contest yang kami dapat iaitu duit cash rm900 dari nestle 100 tahun disisimu.... kiranya kena top up jugakla duit sendiri... hehehehehehe.. tapi still berbaloi2 jugak ok...



 








kekadang kita teringin nak menang itu pas tue nak menang ini tapi tak dapat2 jugak.... :P  salah satu cara andai kata kita menang duit cash so kita just tukarkan dengan hadiah yg kita inginkan... mmg worth it!! kalau tak buat begitu nanti duit tue akan habis begitu saja.... ngeee.... apapun terpulang pd anda dan bagaimana anda nak menggunakkan duit kemenangan sendiri... lain org lain belalang kan... ok daaaa ^-^



psstt... utk rujukan diri sendiri ok... total kemenangan duit cash sepanjang tahun 2011 dan 2012 kini berjumlah sebanyak RM 1650... alhamdulillah... tahun lepas duit tue pun dah guna beli sesuatu yg berguna... ok nanti ada masa saya akan update ok....






4 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Bestnyaaaa .. KC tumpang gembira.

aqishah berkata...

thanks kak chik singgah sini..

Myra Jay berkata...

Memang berbaloi, tahniah ye :)

aqishah berkata...

thanks

Catat Ulasan