Isnin, 14 Mei 2012

LuNcH WiTh Adi PuTrA





yeehaa... bertempat di hotel seri pacific kuala lumpur me ada special date lunch ngan adi putra... huhuhuhu... kemain lagik heh... kalo ikutkan sy dapat sepasang tiket utk lunch kat sini semuanya berharga rm360... tapi so sad tiada saper sudi nak temankan... sob sob sob... jadi gi sensorg jer la... huk huk huk...kalo ada apa2 aktiviti cam gini ada sape nak temankan sy x ??? no body... no friend... no sweet heart.... yg penting uolzz mesti kena sanggup mengharungi nie sume okey... hik hik hik...





pengacara majlis tue richie rachman... mukanya tak nmpk plak... mesti u sabotaj nie kan.... kekekekeke then adi putra dan juga kembarnya ery putra... hak hak hak... no no no... nama bapak jer sama ok tapi mereka bukan adik beradik pun.... seriyes tak tipu,.. tanyala mereka sendiri... dan ery putra dan adi putra cukup sporting sepanjang majlis... mereka buat persembahan menyanyi dan suara pun sedap walaupun acteli diaorg nie pelakon kan...






sempat bergambar ngan adi putra jek.... sib baik ada sorang akak yg datang dr perak sudi tolong snapkan gambo.... terima kasih tak terhingga!!!! ada jugak kenangan kan... walaupun sy tak sempat tengok drama meletop adi putra tentang dhia lakonan bersama nora danish... tapi tetap sweet bila adi putra nyanyi lagu tema drama tuh....












makanan kat hotel sini sedap belaka....cuma agak ke arah western skit la...so makan apa yg tekak nie rasa bole telan... dessert2 pun sume dibedal coz my pebret...makan sampai btul2 kenyang tau... ngeeee worth it becoz free kan... so awesome spagethhi carbonara nie... so nyummy... biasanya kalo makan kat hotel susah nak raser sesedap nie... kah kah kah





kasi korang jelezzz.... close up!!!!!!!!!!








2 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

suka ngan adi putra=)beshnyer=)

aqishah berkata...

heheheh...

Catat Ulasan