Selasa, 15 Mei 2012

sHoPpiNg SpReE GiaNt





ngee... n3 teruja nie sbbnya dapat shopping spree... asyik dok tertangguh jer nak buat n3... dengan menggunakan voucer giant total rm350 ( skit jer pun tapi tetap hepi mcm menang 1K ) kami pun gi shopping kat giant ... the best part is tak payah nak kuarkan duit blanja... qaisara suker!!!...of coz mama dier pun samer la...


perghh... mmg syok btul menghabiskan voucher yg diberi... sekelip mata sekali gus terus habis... laju jer macam air... bila nak bayar whoottt whott sib baik ngam2 voucher.... ngeh ngeh ngeh... selama nie dok tumpang seronok skodeng mama zharfan ngan ayu rafikah ( geng kaki kontest otai ) menang shooping spree... psstt diaorg tak kenal me pun ... huk huk huk... sy skodeng jer diaorg... kalola singgah sini nak say Hi... erkk singgah ker???  ^-^










qaisara dah buhsan mama dia shopping kemain lama sungguh...  penat dah duk dalam troli...so nak tolong tolak troli la konon... ngeee berat beb... akhirnya impian telah menjadi kenyataan walaupun sy tak masuk tv... walaupun sy tak masuk news paper...walaupun sy tak menang dlm nilai 1 K.... apapun ia tetap dalam kenangan indah terpahat dlm memori...  mmg best sungguh!!! tambah2 worth it free kan...





best!!!






kami shopping cukup2 satu troli penuh.... perghh.. kalo real mmg tak la.. tak pernah shopping sebanyak ini... yg makan space sebab ada motor qaisara yg besar tuh... huhuhuhuhu...







syukur rezeki hasil bercontest... alhamdulillah... sepanjang menceburkan diri dlm dunia contest mmg hasilnya berbaloi2... sedang menunggu bilakah akan dapat hasil berblog pulak... hurm tak pernah pun rasa duit hasil berblog  selama nie.. tapi tak apa... percaya pd niat asal berblog utk diari kehidupan coretan kenangan utk  kami sekeluarga.....




ehem ehem... owhh voucherku dah habis la... bila nak dapat lagi ek???? huhuhuhuhu








7 ulasan:

wan nurul hezrina berkata...

nurulpun suka sangat bercontest.setakatnie baru menang satu..huhu..bleh bg tips tak mcm mana nak menang?nurul menang ipad peraduan kumpun huruf dutchlady...nak gak rasa menang baucer..huhu beshkan kalau menang 1k g shopping...

wan nurul hezrina berkata...

nnt bleh tak awak ajar kita contest.nak2 kat facebook.tak getilah..wink wink..malulah plak.hikhik

Myra Jay berkata...

Tahniah ye, kalau Myra pun happy shopping, main pilih ikut kesukaan dan menambahkan stok ;)

aqishah berkata...

wan < wah menang ipad tue tahniah... erm tak der ramuan pun menang contest nie.. sekadar mencuba saja.. join semua contest FB dan adalah sangkut skit2 :P

aqishah berkata...

MJ < tulah bab shopping mmg giler.. kalo bole sume nak angkut... kekkeke

AyuArjuna BiGoshh berkata...

hi...sakan soping :)

aqishah berkata...

ayu < otai contest lalu jenguk sini.. opsss malu lak... :P

Catat Ulasan