Rabu, 1 Jun 2011

maCaM pRoMotE taPi MemaNg TaK LaH



ari tu kitaorg jalan2 cari makan kat bangi

pas tu terserempak ngan restoren baru ni

so apalagi benda baru nak try la konon kan kan kan

nama restoren ni NU- IN little in Perak

wah bunyi macam sedap aje

ni kira nak kenalkan masakan org perak la ni kan

apalagi nak try test la...

korang pernah cuba tak mkn kat sini?




makan n santai sekali



pas tu kitaorg masuk2 je terpandang kat tmpt duduk privasi ni

bole landing time punyer kekekkeke

tapi mcm x jadi  so pilih kerusi biasa aje la




ngintai apa dik non



bdk comel yg kelaparan



hah.... nak minta apa la tu sayang ni



qaisara dah mula x reti nak duduk kat kerusi baby

kekadang mood dia ok je duduk atas kerusi

kekdg dia feel x nak duduk pula

huhuhuhuhuu

tapi kalo umpan mknn depan mata senyap la dia tu




dah garu kepala makanan tak sampai2 lagi




popia taiping



popia taiping ni sy yg order

ni plak yg sampai dulu so belasah aje la

nyum nyum nyum

sedapnya bole tahan la...

rege dia RM 1.80 utk 2 ketul

mkn cam x puas nak lagi

tapiiiii nak mkn nasi la beb

sob sob sob tunggu je la





sy order nasi putih black papper




my hubby order nasi putih sotong masak merah





jus carrot n soya cincau



huwaaaaa sebenarnya agak mengecewakan kitaorg

nampak mcm sedap je kan

tapi kitaorg x puas ati langsung

x shedappppp

dah le aksesori ( bawang + cili hijau ) je yg banyak 

ayam n sotong bape ketul je

rasa pun kureng tau

so kalo korang nampak restoren ni

jangan cuba2 nak try makan kat sini okey

kalau nak try gak ikut suka la ek...

daaaaaaaaaaaaaa

peace!!!!






4 ulasan:

♥Mrs.Eady♥ berkata...

mcm sedap je :)

aqishah berkata...

kekekkeeke percayalah tak shedapppp :P

Alida Ali berkata...

Selalu lalu dpn NU-IN ni tp tak pernah singgah lagi..patutnya org perak kena la supportkan hehehe..

aqishah berkata...

kekeke tulah sy bukan org perak pun.. huhuhuu

Catat Ulasan