Jumaat, 17 Jun 2011

BeRmAnJa d MaRiE fRaNcE BoDyLiNe

the garden mall mid valley



 wah curlasttt gitu bermanja mcm ala2 gi spa plak....

ingat lg x sy dapat free token tummy reduction therapy

sila klik kat SINI bagi yg terlepas baca

wah memang rasa best walau pes time ada rasa takut gak

kekkekekee

korang pernah pegi x tmpt cam ni?





sampai daaa kat depan pintu masuk




ni kat kaunter pendaftaran.. mereka tgh menunggu sy... appointment dah buat ari tu




chinese tea d hidangkan tp x lalu nak minum... huhuhuuu



mula2 sekali sy d bw ke dlm bilik... mcm kena interview la

pas tu kena ukur berat bdn dan tinggi

then staff MFB menyelit godaan tawaran treatment seterusnya

kah kah kah daku x tergoda

offer baik punya 10 kali treatment just bayar RM 1800 je

fuhhhh.... saper nak bayo... hahahhahaha

pas tu trial treatment d lakukan... jom tengok...




bilik khas untuk treatment....




kena tukar persalinan ni... pakai baju kimono dan xxxxxx....



first sekali... kena urut2 manja gitu selama 10 minit....

then kena wrapping gak la kasi ramping punya... hahahhaha

pas tu ada losyen emas d letakkan ( tp x nmpk rupa emas pun )

seterusnya kena pakai hot blanket...sempat lg snap sbb kena tinggal.. line clear




ni la hot blanket... kena bungkus wooooo




pas tu tanganku d lilin utk menhaluskan jari jemariku... wahhhh halus la sgt



akhir sekali  kena wrapping selama 20 minit

ohhh begini rupanya ingin menjadi cantik... kekekkeke

kalo sy artis bole la... kui kui kui



tempat lepak2 sementara menunggu wrapping d buka



akhirnya setelah selesai sume treatment mereka masih lg menggoda daku

tapi daku mmg tahan godaan

wakakakkakaa

pas tu blah saja la... babai...

dan babai juga cincin emasku yg tertinggal d sana...

huwaaaaaaaaa daku x larat nak patah balik beb

sebelum balik sempat lagi beli sesuatu kat mid valley

guest what????????




yezzzaaaaaaa............ roti boy




nyum nyum.... perisa buttermilk... walaaaa shedapp bangat seh.. rege RM2.50 satu



tamat daaaaa

PEACE!!!!!!!!!!!!!




4 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

wah bestnya...kak fiza pun pernah daftar London weight tu tapi x pegi pun...ha ha ha...x de masa...sayang la cincin tu...mas mahal sekarang ni...rugi...rugi...he he eh

aqishah berkata...

hafizah @ tula huwaaa sy dah nak sampai baru tersedar.. x larat nak patah balik... huhuhuhu rugi2..

KSWSK berkata...

dorang tak call ke bgtau cincin tu tertinggal?

aqishah berkata...

KWSK @ x de... cincin tu dlm poket baju kimono tu... :(

Catat Ulasan