Selasa, 28 Jun 2011

BeLi 1 LiP BaLm aVoN DaPaT fReE GiFt

lip balm perisa stawberi



korang sume pakai lip balm x?

x kisah le jenama apa pun... avon ke maybelline ke lip ice ke janji lip balm..

huhuhuhu

sy selalu pakai utk melembapkan bibir.. bkn guna gincu tau

tapi lip balm ni kekdg merah gak mcm pakai gincu pun ado

so tetiba je tergerak ati nak pi beli lip balm kat avon ni

kebetulan sabtu lepas sy lalu kat butik avon pas tu singgahla

rege dia tak mahal pun dlm RM 4.90 ajer

tetiba masa nak bayar dapat suprise lak

suker x u dpt free gift?.. kata budak kaunter avon tu

eh saper tak suker dapat free gift yer dok... suker2... huhuhuhu

meh tgk apa dia free gift tu.....

jeng jeng jeng



dapat bekas container tau.... yeahhh... bagusla sgt tu kekekkekeke



QAISARA container sama plak ngan nama anak sy .. :)



kata budak kaunter avon tu sy baru je beli kempen bulan lepas

so kempen yg bulan ni sy beli lagi barang avon

tu yg dpt hadiah free gift

ni sempena anniversary avon yg ke 125

actualy bru je daftar jd ahli avon bulan lepas dpt percuma lak tu.. kekekke

then bln ni dapat hadiah lagi... eiii sukernya dia

ngeh ngeh ngeh

korang sume dah jadi ahli avon lum?









4 ulasan:

PinkUmmi berkata...

akak pun dapat...
akak dh lama join...
byk sgt dapat free gift...
akak buat ga nk bg kwn blogger lain

aqishah berkata...

pinkummi < tulah sy ni baru je join.. hihihihiih

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

dpt free gift?

wahh, best ni..
kena pi bli gak ni.. heheheh

aqishah berkata...

leiluummi < aha dpt free besar gak container ni. puas ati gak le.. :)

Catat Ulasan