Sabtu, 25 Jun 2011

SePaH JuArA MaHaRaJa LaWaK

juara maharaja lawak 2011 kumpulan sepah



j
anda sume adalah pemenang... yihaaaaaaaaaa



semalam mmg teruja nak tgk maharaja lawak musim akhir

walaupun x dpt tgk live kat stadium tapi kat rumah pun lagi best bole bersantai2 aper

yg bestnyer qaisara pun ikut sama nonton maharaja lawak sampai habis tau

sib baik la esok cuti.... kalo x cian gak kena tidokan dulu

mari kita lihat keputusan penuh maharaja lawak.....


JUARA - SePaH menerima hadiah wang tunai RM350,000

NAIB JUARA - JoZaN menerima hadiah wang tunai RM250,000

TMPT KE-3 - NaBiL menerima hadiah wang tunai RM150,000

TMPT KE-4 - JaMbU menerima hadiah wang tunai RM 50,000


semlm kmpln sepah mmg menujukkan persembahan pertama yg terbaekkkk

mmg menjadi lawak diaorg sampai mencuri hati penonton

dan ramalan sepah muncul sbg juara sudah dapat d rasakan

nanti korang search kat u tube je la mesti jumpa punye

apapun akhir kata bagi sy NABIL la paling juara

kui kui kui

napa plak eh?.... sebabnya dia sorang je bolot RM150,000

sepah kena bahagi 3 org manakala jozan kena bahagi 2 org

korang kiralah sendiri... kah kah kah

anyway nabil ure d best..... kedua2 persembahan nabil mlm td  menghiburkan gak

peace ya !!!!!!!!!!!!!!!









2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

pada kc lawak nabil tetap yg terbaik sbb dia buat sorang jer, kan.

aqishah berkata...

kakchik < erm btul2 bkn senang buat lawak sorang2 kan.. huhuhuhu

Catat Ulasan