Isnin, 27 Jun 2011

JaLaN2 d BuKiT FraSeR



lepas aje kitaorg lepak2 kat bilik perut pun dah lapo

blum makan lunch pun td....apa lg kami pun jalan2 cari makan ler

kat mana nak makan ni?.. tmpt pun tak tau cam x happening aje

tanya punya tanya jumpalah satu tmpt makan ni

menariklah jugak tmpt ni  mcm makan ala2 kat obersea plak... perasan tul

tmpt ni dekat aje dan berhampiran ngan surau

jom serbu makan... huhuhuhu pening pale pun dah hilang

 

ni budak comei x mau duduk.... kekekekkeke




 harus posing d tmpt ini... ^-^






pemandangan tempat makan kami view dr bawah



qaisara plak buat feel tak mo makan n x nak duduk dlm baby chair

agaknya dia takut kot  kekekkeke

lepas ajer papa dia habis makan pas tu papa bawala qaisara jalan2 turun kat bawah tu

yeahhhh mama qaisara pun bole sambung makan dgn aman sekali

huhuhuhuhuhuhuuu

sonok tul dia jalan2 kat bawah tu

mula2 bukan main keras lg x nak jalan so papa dukung la

pas tu ligat lari sana lari sini bkn main lg...

jom kita tgk n intai c qaisara




 hepi dpt jalan2.... huhuhuuu



 ada tangga gak... hati2 yer cayang nanti jatuh lak






tgk tu bole je jalan sendiri kan... :P




 penat dah tunggu mama ni dah habis makan lum?




 jom mama.... lambat la mama ni... qaisara dah posing habis daaaaa




hepi always... XoXo



setakat sini dulu cite d bukit fraser yer

nanti sy sambung lagi next........


^-^





2 ulasan:

unknown berkata...

cantik juga bukit fraser ni kan? i tak pernah pergi pun.
buat masa skrg i kat UK, lps raya ni balik for good

aqishah berkata...

cantik... mcm nak datang lg tp x tau bila... huhuhu

Catat Ulasan