Rabu, 13 Jun 2012

CuTi2 SiNgaPoRe




Light Camera Action.... yehaa... akhirnya kami dah kembali ke bumi sendiri...kekekke...adakah??.. walhal hari2 ulang alik ke negara sendiri pun... ngeee.... anyway percutian impian ke negara singapore selama 2 hari telah meninggalkan seribu satu kenangan manis dan terindah dalam hidup...  walaupun bercuti ke negara org memang seronok tapi Malaysia selalu dalam ingatan... ngeh ngeh ngeh...terutama sekali bab bila nak carik makan... huhuhuhu... i miss so much malaysia ... ohh no its so yummy here!!!!


Then one more thing.... only this two pictures is our family potrait at singapore... yeah!!... ada jugak gambar kami bertiga kan... huhuhuhu... thanks 4 that lady yg tetiba sudi menawarkan diri utk tangkap gambar kami ber3... seriuosly sy tak terfikir pun nak suruh somebody utk snap gambar... huhuhu... yerlah nie kan negara org... segan lak.... at least ada jugak kenangan... sangat mahal hokeh !!!







nie plak staff USS yg ambikkan gambar... ohh ader yer??? mmg ader ok!!!



okla nanti sy story morry percutian kami ke singapore plak... memang sangat rajin nak review hokeh sebabnya manala tau korang2 sume ader hajat dihati bercuti2 ke singapore kan... moga sedikit sebanyak ianya bole membantu korang sume... sy pun ader review dari pelbagai blogger dan hasilnya tanpa kenalan di sana mahupun pemandu pelancong kembara kami ke singapore berhasil dengan jayanya.... hohohoho!!!











2 ulasan:

:: Mrs.Eady :: berkata...

nak tau everything termasuk kos & yg penting psl USS tuuu serius nk belanje hubby pegi situ nextyear..

aqishah berkata...

ok will review this... dont miss it!!!

Catat Ulasan