Selasa, 5 Jun 2012

MoOd NaK BeRcuTi




mood tak sabo nak gi bercuti.... ngeh ngeh ngeh... lagi seminggu tercapailah hasrat hati nak jejak kaki kat sini... yabeda bedooo.... hheehehhe.. pes time nak gi tue yg teruja lebey... :P


semalam kitaorg gi money changer alahai teramat skitnya nilai duit kita bila tukar ke dollar singapore... huk huk huk... faham2 jek la nilai RM1 kita bersamaan 2.42... dua kali ganda la kan... so bila tukar macam jadi separuh la.. nanges seh... rugi manyak lorrr...nampak gayanya nafsu berbelanja kena tahan2 nie... kui kui kui... niat hati nak gi jalan2 makan angin... moleklah tue kan... tahan nafas nanti wokey....


hotel penginapan dah settle book n bayar... kami dok kat JB sebab nak budget... wakakaka

tiket USS plak dalam proses... murah gak dapat sorang RM155 tyme peak season tue... qaisara dapat free sbb bawah 4 tahun.... part paling suker!!!... hope dapat cepat sebab nak kena print out be4 go...

duit singapore pun dah tukar... RM600 jadi 242 dolar... :(   aii nak beli apala nanti... cukup ker duit nie???


yg lain2 ok kot...ker ader apa2 yg tertinggal ?.. rasanya banyak dah bayar guna duit malaysia... hehehhee oklah tue makan pun kat JB jek... ngeeee.... budget ohhh budget.......... ^-^







6 ulasan:

Mrs.Chubby::. berkata...

ser0n0knye pegi Singap0re.. Pernah pegi sekali je, tu pun opis yang bawak sebab wakil main badminton. Klu nak pegi sendiri entah bile la dapat..

Alida Ali berkata...

Sama la saya pun nk g hujung bln ni duk JB je..wpun 2nd time nak msk USS still teruja gak..

our memories berkata...

Selamat bercuti.. jgn lupa citer kat blog

aqishah berkata...

mrschubby < yerlah nie pun dok paksa hubby jom gi singapore.. yg dekat sebelah mata jek

aqishah berkata...

alida < owhh bulan nie peak season kan.. saya pegi dulu eh.. hehehhe

aqishah berkata...

our memories < beres... mesti review nanti kan

Catat Ulasan