Rabu, 13 April 2011

BiG ReD sTRawBerrY FaRm





ari yg ke2 kitaorg gi jalan2 kat stawberi farm... konon2 teringin la nak pi petik buat stawberi... ahaksss.... masuk farm ni adalah percuma... ada bnyk tmpt yg bole petik stawberi ni... pilih aje... tp kitaorg gi kat Brinchang... area tu dekat ngan pasar malam... ada sign board besar... tulis taman agro tourism big stawberi farm....




 ni pintu masuk dia.... meh masuk jgn malu2



kat dalam ni macam2 ada... ada tanaman sayur2an, ada pokok bunga, ada cactus, tempat mkn pun ado, tmpt mainan budak2 pun ado... cuma kena walking la skit... parking kat sini pun banyak... jgn risau ada 200 free parking sampai nun diatas bukit.... fuhhh bole tahan juga tinggi bukitnya kat sini... my hubby kata mcm kat bandung la... kekekkee.... sori sy pun x tau coz x pernah smpi bandung lagi la....




so cute la cactus.... 





 posing ngan tanaman sayur2an




 peace.... ngeh ngeh ngeh




 tgh syok tgk ikan2.... suker la tuh




 mama tolong x nakkkkk





 akhirnya dpt gak ku petik stawberi..... wakakkakaka





 haus daaaa walking n walking again




 ada kolam ikan lagi.... cantikkkkk




 ikan menjadi tumpuan.... hihihihiii



pas tu dah penat walking sana walking sini.... kami pun dah nak blah daaaa.... sebelum balik tu my hubby gi survey apa yg nak dibeli kat situ....rugi lak kalo x beli coz geram je tgk pokok bunga kat sini.... so cute2 la... ngeh ngeh ngeh




tgh usha bunga.... cantik sy suker




pandainya dia posing cute.... lalalallaaa... muahhhh



search n search lagiii




aiii sy budak cute pinky girl



okess.... sekian dulu coretan sy kali ni.... nanti sy apdet lagi story2 ek...


jgn lupa stay tune ok... jgn noty2...


babai sume  @------




jgn lupa klik di sini okessss.... ada keta yg sungguh menawan menanti anda










9 ulasan:

KSWSK berkata...

wa mmg xpernah bosan g CH ni..

kakchik@ella berkata...

lamanya kc tak gi CH. bila bca n3 ni, tetiba rindu. huhu ..

aqishah berkata...

hiihihihh...

sYaFiQa berkata...

salam....bestnya jalan2. comel dak kecik tu!

2a2i berkata...

seronoknyer dpt petik buah strawberry....hukkk kalau nak pergi kena tunggu cuti skolah....org ramai sedez

aqishah berkata...

yup mmg best2... syafiqa

2a2i - konon2 je petik tuh... hik hik hik teringin lama dah

norh berkata...

cutenya si dia dgn spek pink..he he

Alida Ali berkata...

Saya suka pegi big red farm..rasanya tmpt paling best banding tmpt lain...

aqishah berkata...

hihihi setuju

Catat Ulasan