Jumaat, 1 April 2011

NaSi KuKus aYaM PaNggaNg CowBoY PlaCe

ari ke-2 kat PD  tetiba kitaorg teringin nak makan lunch kat luar... nak tukar selera la plak... yelah asyik mkn kat hotel je kan.....kat mana ye nak cari  tmpt mkn yg best...teringin gak nak mkn ikan bakar tp x jumpa pun... agaknya waktu mlm lagi happening kot... jadi waktu kitaorg dok survey terjumpala tmpt mkn namanya Cowboy Place ni... sbb utama yg menarik kitaorg nak terjah ialah dr jauh lg nmpk kepulan asap2 aje... mcm best je ni pas tu ramai gak org mkn kat ctu so apalagi jom kita gi makannnn....





ni dia tmpt mkn kitaorg



 hah... nmpk x berasap2 kan kan kan....



  aiiii.... kitaorg nak lunch dulu k


 nasi kukus ayam panggang n air anggur


tmpt mkn ni berhampiran ngan resort kitaorg n btul2 kat tepi jalan aje... sure pasti jumpa punya la... jgn risau.. rege nasi kukus ayam panggang pun murah aje dalam RM5... mmg terbaek la shedapppp...sos dia pun shedapppp....nyum nyum...pas tu yg istimewanya gerai mkn ni lain dr yg lain... ni first time kitaorg mkn dikelilingi ngan pelayan cowboy... hehehehe sib baik x de pistol... so anda rasailah sendiri n berkunjungla ke tmpt ni nanti ya....



 pelayan2 cowboy... eiiii seram plak.. kekekkeee



 nak balik daaaaa


okla sekian dulu celoteh sy utk kali ni... ada bnyk lagi nak cite tp x berkesempatan la... nanti sy apdate lagi ek... salam sume...  ^_^



4 ulasan:

cikpuanhady berkata...

sedap ek..ni kat area mane ek? kalau sudi reply kat blog kita..

oh ya, kita dah follow dah..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

aqishah berkata...

ni area kat teluk kemang PD

sue zie la berkata...

waaahhh!!!sy pn penah jgk mkn kt cni cuti thn br cina aritu b'cuti kt PD.mmg best sgt mkn kt cni kn?murah lak 2!!!mmg b'cita2 klu p sna nk mkn kt cni lg...

aqishah berkata...

yupp sue zie... shedappp kan... nanti gi lg yer

Catat Ulasan