Isnin, 11 April 2011

So YummY.... SaNtAi WiTh iCe cReaM



aktiviti kitaorg seterusnya... heheheh sukala sgt tu... lama dah sy ngidam nak mkn ice cream kat cameron... kui kui kui... yelah teringin nak pekena ice cream stawberi.... yihaaaaa... mcm x sah kalo x makan... kekekekke so on d way nak balik resort tu kami pun singgah la tmpt mkn yg menarik dimata kami... kedai tu kat tepi jalan aje... pas tu ada sederet aje... trademark dia ada tulis nama  waffle, ice cream, sourvenir.... hah apa lagi terjah aje la...




 tgh tunggu order.... menung ke luar jendela




 x sabo ni nak membedal... hahhahaha




 yeahhh.... mamam dah sampai





 ni my hubby punye set kek coklat stawberi.... sekali ngan a cup of tea




 banana split.... ana yg punya hahahhahaa




hurm.... okla juga dessert ni...  rasa dia biasa jek mcm askrem yg korang rasa... hihihiii nak kata shedap sgt tak juga... agaknya sy nak askrem yg special  dr ni... hahahhahaha... itulah angan2 tinggi tul... tapi what can i say.... mkn askrem  kat cameron ni... fuhhh best2... menikmati ngan enjoy sekali... rege dia... banana split ni RM6.90.... yg set kek my hubby tu plak RM8.90.... kek tu pun biasa2 jek... yg luar biasa ada stawberi jek... hahahahhahaa





kat sini la tmpt kitaorg mkn




ada steamboat gak.... hohohooo.... kalo x silap rege dia RM29 utk dua org...tp kami ni just nak mkn simple2 aje... lagipun wak2 tu petang lum malam lg... hihihii so wak2 dinner tu kami mkn kat dalam hotel je la jwbnya... kekekkeke... 

yg buat kelakonya kat sini kan... kitaorg dah habis makan terus nak cabut lari ... ehhhh mcm ada something yg x kena... opssss blum bayo lagi... kekkkeeee patutlah lain jek rasa... yolah mkn kat hotel kan terus cabut je mana nak bayo2... lupa lak.... kekkekekee... kes naya nih



budak kecik buat aksi sejuk konon.... hahahhaha




okla ni je nak citer.... nanti sy akan update dan update dan update lagi.... korang tunggu tau.... 


salam sume.... gd nite  @------- sarang hae yo....






sape nak coklat free meh klik sini... sape cepat dia dapat....






9 ulasan:

kakchik@ella berkata...

alahai .. terliurnya tgk kek coklat stroberi tu.

aqishah berkata...

hahhahaha....

NM02 berkata...

argghh... lazatnyerrrrr

cikpuanhady berkata...

waaa..nampak menggiurkan..hehe..

dah klik hb..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

aqishah berkata...

tulah lapo balik nih

Cute MuM berkata...

terliurnya tengok kek coklat strawbery tue..
nak jugak..

aqishah berkata...

hihihihiii... jom gi cameron

Nurul Aula berkata...

Wah bestnya tak pernah tau pun ade tempat nie nampak sangat kan tak puas keliling Cameron uhuhu!
Cedap2 yumeh2

aqishah berkata...

ahaksss.... sy pun pes time ni... dulu2 x sempat ronggeng...hahhahaha

Catat Ulasan