Khamis, 14 April 2011

LasT DaY CaMeRoN


on d way nak balik ke kl tuh sempat lg sy nak singgah satu tempat yg telah lama d idam2kan... kekkekee.. apa ke bendanya?... alah... sy mesti nak gi jgk... kui kui kui... jalan punyala jammed wak2 tuh... kali ni kami balik lalu ikut jalan simpang pulai... tak mo dah buat drift2 lg.. hehheehee... oklah skit berbanding lalu tapah kan kan kan.... jalan pun besau skit... ye dakkk....





 kat sinila sy nak gi beli sesuatu






cute kan.... hah kat sebelah kedai ni aje...



apalah yg saya nak beli sgt2 tu ek ngalah org ngidam..... kekekkekee.... jeng jeng jeng...

alah tak de pa pe pun... biasa2 jek....




tara.... strawberi tart rhupenya... hihihihiii



dan




cheese cake.... hohohohooo... hancur skit coz tapau ke KL



rege stawberi tart tu seketul RM1.60... pas tuh dia offer kalo ambil 7 ketul dapat rege RM10.... so disebabkan lama dah ngidam sy rembat offer tuh... kah kah kah... ana sorang aje yg makan... my hubby x bape suker... yess yesss.... rasa dia mmg superbeb.... ni pun smpi teringat2 nih... shedapppp....


cheese cake tu pun walllaaaa..... nyum nyum.... shedappp bangat seh.... lembut je n sape pengemar chesse mesti suka punye....  alahai rasa x puas je mkn... yolah beli seketul aje...kah kah kah... rege dia RM 5 dia offer... itu pun daku terbeli sebab terjeling chesse cake.... aim asal nak beli tart aje kan... tp sy tak nyesal pun coz mmg shedappp giler.....



ohh ya lupa lak nak tunjuk hasil rembatan pokok bunga yg kitaorg beli kat entry semalam... 

nak tengok x ??? meh tengok meh...





hasil rembatan pokok my hubby beli.... sibuk nak cantikkan mini garden dia...





nak publish gak.... kekekke si bdk kecil punya





good nite....




itu tandanya nak zzzzzzz daaaaa..... hihihii story cameron pun da tamat...



okesss babai sume    ^_^










 

14 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

bestnyer jenjalan kat kameron...sejuk x...

aqishah berkata...

sejuk jg la.. tapi x sesejuk cam dulu... hihihi

@e_da berkata...

comel sweater dan bantal tu... i dah follow jugak.. meh singgah dptkan hadiah di blog sy untuk follower ...

Mrs. Asida berkata...

wahh bestnya nampak tart tu ye.. nak ckit.. :)

pokok pun cantik, asid de satu pasu je pokok bunga kat umah.. huhu kena beli lg nampaknya.. :)

aisya berkata...

wah, bestnye g cameron.. x sempat lg nk g..

Myra Jay berkata...

Wahhh memang nmpk cam sedap, ruginya ritu p sana xbeli, ada la tgk tp sebab xtau sedap ke idak so jes kerling jela..:)

aqishah berkata...

MJ... tulah jgn jeling2 terus beli.. kekekkee

aqishah berkata...

thanks sume... :)

syawalsimpsons berkata...

sedapnyer.....strawberry 2...mmm..lapar la pulak..hehhehe

kakchik@ella berkata...

sedap tak stoberi cistat dn stroberi ciskek kat situ? dlm gmbr cam marvellous je dik. hihi ..

deqlis berkata...

wah!! rindu nk g cameron lagi laa tgk aqishah pergi nie.... best kan?? rasa tak jagung bakar cameron?? terbaik dan tersedap in d world:-)


tart strawberry tu mmg sodappp..i like it

aqishah berkata...

nyum nyum... pada sy mmg shedap kakchik syawalsimpsons n deqlis..

alamak tak jumpa puls jagung bakar cameron.. huhuhuuu next time harus dicari...

Cute MuM berkata...

jelenya tengok gambar jalan lkat cameron..
kitorang punya gambar masa honeymoon dah hilang..
:(

aqishah berkata...

alahai yer ke cute mum... sedeynya.. x aper la nanti gi cameron lg ek...

Catat Ulasan