Ahad, 17 April 2011

JoM Gi JeJaLaN




mood hepi2 aje... jom kita gi jejalan nak x... hehehhee....



cepatla bersiap... jom jom jom... korang lambat kena tinggal okey...





sape nak ikut.... meh cepatttttt




^
^
^
^
^
^
^
^








taraaaa..... naik ni je la... malas nak drive okey... dah lama x naik komuter tau... since sejak jadi student wak2 dulu2... nostalgia beb....





 koc pink ni khas utk wanita okeyyyy




dulu2 masa zaman sy student lum ada lg koc khas utk wanita ni... so org lelaki jgn naik pula tau... nanti malu okey... ni utk wanita sahaja bole masuk... kekekekeke.... akhirnya dpt juga ku menaiki train pink ini... wakakakakkakaaa




oklaaaaa...... chaw chin chaw..... ke mana sy nak pegi nih.... cubala teka.... ngeh ngeh ngeh....





sape nak hadiah tiket ke NZ meh klik di sini... jom sertai contest nih....






 

10 ulasan:

Hafizah Mohamad berkata...

ari ni kak fiza home alone...huhuhuhu

aqishah berkata...

lorr yer ke... mana yg lain2?..

Hafizah Mohamad berkata...

husband ada keja...anak2 gi umah tok diaorg...aqishah dah balik jenjalan ke...best nih...mood hepi balik....he he he

Dekcik berkata...

kite penah naik..huhu..

aqishah berkata...

hafizah < dah kak...hehehehhe


dekcik < pes time la kita naik ( cian kan ).. kah kah kah..

beena berkata...

nak jlan2 jugak=(

aqishah berkata...

huhuhuu jom beena

Myra Jay berkata...

Bestnyer naik tren.. MJ dah lama tak naik, dah bertahun2 ha.. :) Mklmlah kt Penang nie takde tren, feri ada ler.. :)

2a2i berkata...

huha2x x biasa naik komuter takuttt.....penah naik nak gi kelang tersasar ke Seremban......takutttt

aqishah berkata...

MJ < nak gi penang tp x berkesempatan ari tu..

2a2i < kekekek pegi dekat2 je tgk signboard

Catat Ulasan