Selasa, 26 April 2011

tHe MaNhaTtaN FiSh MaRkeT



ni sambungan kisah dating with my BFF... pas kitaorg round2 kat  MV tu kitaorg singgah makan kat the manhattan fish market... ngeh ngeh ngeh... ni kira first time gak la kitaorg makan kat sini... asyik tgk org je makan tu yg x bole tahan... ;P  kekekekkekeke





jom terjah makan... x sabo2 daaaa




dah masuk pas tu kitaorg pun order makanan... ngeh ngeh ngeh... ada suprise utk my bff la... jeng jeng jeng... sementara tunggu makanan yg diorder sy pun menyerahkan gift ni.... suka tak?... tara... special adiah utk kenang2an...




 gift utk my bff... korang nak x?.. kekekkeke



fuh sebenarnya x plan apa2 pun so ni last minit punya gift... hihihii.... kelam kabut dibuatnya coz bila sy sampai kat MV terus terjah kedai gift... hak hak hak... member sy tunggu punya lama mana pi ni... kata dah sampai tp x muncul2 sesat kot....ngeh ngeh ngeh... sorrriiiii yek sebenarnya sy  pi cari hadiah... jgn mare..... peace... ;P





amboi2 suker la tu kan... ;P




ni pun small gift je... sempat singgah kat lovely lace je... ngeh ngeh ngeh....oraitla kan kan kan.... janji  dia suke.....



jom kita serang makanan dah sampai tapi seblm tu sempat gak nak posing dulu... hihihihiiii... yg jadi mangsa tukang ambil gambo ialah pelayan restoran ni... makasih ye dik non....sori le  x bagi upah jadi jurugambar bertauliah... hohohohohooo





hepi je coz nak mamam daaa... nyum nyum nyum






 kasi tumpang glamour gak... uikss sedang membakar udangku... sedapnyaaaa






set makan untuk dua org... gulppp lapo daaa



set yg kitaorg ambil ni seafood platter for 2.... rege dia RM49... tapi macam2 ada kat dalam ni... puas ati gak la...rupanya2 ada nasi gak... kekeke  cantikla tuh... pas tu ada udang, ada fish fillet, kentang goreng berempah, oyster dan calamari... meriah tau u ollss.. mmg sedap sehingga menjilat jari... terbaik punyer... kenyang tahap gaban kitaorg dibuatnya... rasa nak gi lagi dan nak gi lagi... ngeh ngeh ngeh...





 sedap wehhh... tapi dah kenyang...




ok korang dah kenyang tengok kan so layanzzzzz jer.....


kla cite dah tamat


babai sume


nak titun daaaaaa



@------------ bye bye bye










2 ulasan:

kucarkacir berkata...

saya pernah mkn kat sini..
boleh tahan la..

aqishah berkata...

sedap kan.. ;)

Catat Ulasan