Rabu, 20 April 2011

TeNgOk WaYaNg FiLeM cUn



akhirnya sy kembali bersiaran semula.... kekkekeee... ada org tunggu ke?.. 

ngeh ngeh ngeh...


meh skodeng sy gi mana ek....



ari tu sy jalan2 gi tengok wayang.... kah kah kah...





 taraaaa..... nonton filem cun...

hah tengok kan dah rugi x ikut sy ari tuh.... kekekeeekeee....




story pasal filem cun ni kan... secara peribadi filem ni mmg wajib ditonton... 
sebabnya korang akan gelak sakan dan juga akan nangis sakan... kui kui kui... kisahnya agak simple aje... ia mengisahkan seorang gadis bandar lakonan maya karin sebagai Luna seorg  artis yg glamour kemudian  dipertemukan bercinta dengan hero kampung lakonan remy ishak yg  bernama atan. 


yg bestnya lokasi penggambaran ni kat kedah... dan diorg sume cakap dialek kedah...saya puji lakonan berkesan faezah elai yg mmg superbeb... sy rasa watak tom yg dibawakan oleh faezah mmg berkesan di hati... syabas faezah elai anda mmg buat sy pecah perut ketawa terguling2 d pawagam .





 para pelakon hebat filem cun... tabik spring la depa ni





so sweetttt




kisah yg mencuit hati yg sy teringat bila babak jamban terbakaq... kekekeke... yg romantik pula bila maya n remy kat  parit air.... maya tertusuk ikan keli pas tu remy tolong buangkan bisa di jari maya.... amboi2 bikin gawat ni...


part yg paling saya suker sekali bila remy main gitar dan menyanyi lagu khas utk maya. faezah elai pun ada nyanyi sama... best arr lagu tu... yg kelakar c maya dok dengar disebalik pondok tu... tetiba dia terjatuh... kah kah kena tangkap oleh remy la plak. fuhhh lagu tu mmg touching la.... best tau... sy tgh cari lagu atau scene tu tp x jumpa kat mana2 u tube....



overall korang tgk sendiri la filem cun ni....  mmg CUN habislah kelakar x hengat tul


citer next pula.....sy nak nonton cite AWAN DANIA THE MOVIE la.... 


jom jom jom sape nak ikut....








7 ulasan:

Kulat berkata...

arghhh..saya tak sabar nak tengok jugakkk.. =))

Alida Ali berkata...

Mmg best...

NM02 berkata...

tunggu astro first je kot sebab weekend teramat bz..

HonEyBuNNy berkata...

ramai cakap best cerita neh...xsempat nak tgk..tengok CD je lah nti..heheh

::nuRuLaDHar:: berkata...

nak tengok jugak..sebab ade remy ishak jek...muahahhaa tp xde teman lak nak p tgk..adesss~

aqishah berkata...

sy pun nak beli CD gak... nak tgk lagi dan lagi...

kulat, nurul huda , honeybunny dan NM02 jom tengok best tau...

Cute MuM berkata...

cam best jer..
nie yang susah kalo dah start tgk wayang..
habis semua cerita best nak pergi tgk..

Catat Ulasan